George Copos: Aștept un raport de plagiat de la o firmă de specialitate. O carte nepublicată nu poate fi plagiată (VIDEO)

George Copos: Aștept un raport de plagiat de la o firmă de specialitate. O carte nepublicată nu poate fi plagiată (VIDEO)
Foto: B1 TV

George Copos a declarat vineri, la sediul Tribunalului București, că așteaptă un raport de plagiat de la o firmă de specialitate privind cartea pe care a scris-o în detenție, ”Alianțe matrimoniale”, informează B1 TV.

”Sunt obligat să vă răspund la câteva întrebări având în vedere că în ultimele zile am fost calomniat brutal. Astăzi voi avea un raport de plagiat de la o firmă de specialitate, privind cartea mea, Alianțe Matrimoniale și vă voi transmite și vouă. Am toată considerația pentru munca lui (n.r. Cătălin Parfene), dar trebuie să spun că o carte nepublicată nu poate fi plagiată. Când stai între patru pereți, este extrem de important să muncești în aceste condiții. Când voi avea raportul de plagiat, voi lua măsurile în consecință, pentru că prea mulți acoperiți și-au vărsat veninul asupra mea. Haideți să vedem care e raportul de plagiat. Dacă raportul e sub 3 – 4%, înseamnă că voi m-ați calomniat”, a declarat Copos.

Omul de afaceri s-a prezentat vineri în fața instanței, acolo unde se judecă un nou termen în dosarul ”Loteria 2”. (Detalii AICI)

George Copos: Aștept un raport de plagiat de la o firmă de specialitate

Urmăriți B1TV.ro și pe