Soţia ministrului Mang, plătită pentru plagiatură: Materialele apar şi în fişa de evaluare de la facultatea unde predă (FOTO)

Soţia ministrului Mang, plătită pentru plagiatură: Materialele apar şi în fişa de evaluare de la facultatea unde predă (FOTO)
Foto: uoradea.ro

Scandalul în care este implicată familia Mang este departe de a fi finalizat. Lucrările pe care ministrul Educaţiei şi soţia sa sunt acuzaţi că le-au plagiat sunt menţionate în mai multe locuri în care cei doi îşi desfăşoară activitatea.  

Titlul lucrării semnate de Erica şi Ioan Mang despre care apar tot mai multe dovezi că a fost plagiată apare inclusiv pe fişa de autoevaluare a soţiei ministrului Educaţiei, fişă în baza căreia îşi primeşte venitul pentru activitatea desfăşurată la Universitatea din Oradea. 

Conform unui document trimis de un utilizator al site-ului B1.ro pe adresa de mail a redacţiei, lucrarea „Cryptanalise Aspects On The Block Ciphers Of Rc5 And Rc6”, semnată de Erica şi Ioan Mang, este inclusă în lista indicatorilor de performanţă şi, implicit, cotată pentru Gradaţia de Merit. 

Aceasta nu este, însă, singura lucrare inclusă în lista respectivă. Tot aici este menţionată şi „Two Different Architectures For The Hardware Implementation Of The Rijndael Algorithm”, o altă lucrare pe care Erica Mang este suspectată că a plagiat-o. Dovada în acest sens a fost prezentată de Robert Turcescu, la emisiunea „Sub semnul întrebării” de pe B1 TV. 

Fişa de autoevaluare adaptată şi confirmată (FAAC) unde sunt trecute aceste titluri apare pe site-ul Universităţii Oradea, unde Erica Mang este profesoară la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei.

Vezi AICI documentul în care apar titlurile lucrărilor

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic | Dan Lungu: Undeva există o cale, o ușă îngustă, prin care putem trece în alte existențe. Această idee de succesiune existențială există (VIDEO)
23:33 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre dimensiuni și legăturile dintre ele. „Informația e cumva similară divinității” (VIDEO)
23:02 - Tulcea: Persoană care se deplasa într-un cărucior special, lovită mortal de o mașină. Șoferul era băut şi avea dreptul de a conduce anulat
22:37 - Cutremur în Vrancea, sâmbătă seara. Ce magnitudine a avut
22:31 - Adrian Porumboiu, nemulțumit de noile măsuri fiscale: Trebuie eliminate discrepanțele dintre republica bugetarilor și republica antreprenorilor. Mediul de afaceri nu e respectat (VIDEO)
21:57 - Porumboiu: Buzatu primește ce merită de la un neisprăvit / Dacă vedeți câte licitații a câștigat Farmazon, vă îngroziți. Savin cred că e unul dintre cei mai bogați români, dar numai pe contractele cu Consiliul Județean (VIDEO)
21:26 - „Intru în casă peste voi!”. Deranjat de gălăgia unor copii într-un parc, un turc a distrus două bănci și a amenințat o mamă cu un briceag (VIDEO)
20:56 - Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a electrocutat într-o gară, din cauza unei undiţe
20:25 - Dumitru Buzatu, când a primit mita de 1,25 milioane de lei: „Sărut mâna, Emil! Încă o dată îți mulțumesc că eram pe drojdie” / Ce explicație le-a dat procurorilor pentru banii din geantă / UPDATE: Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile
19:49 - Smiley a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză l-a prins radarul