Soţia ministrului Mang, plătită pentru plagiatură: Materialele apar şi în fişa de evaluare de la facultatea unde predă (FOTO)

Soţia ministrului Mang, plătită pentru plagiatură: Materialele apar şi în fişa de evaluare de la facultatea unde predă (FOTO)
Foto: uoradea.ro

Scandalul în care este implicată familia Mang este departe de a fi finalizat. Lucrările pe care ministrul Educaţiei şi soţia sa sunt acuzaţi că le-au plagiat sunt menţionate în mai multe locuri în care cei doi îşi desfăşoară activitatea.  

Titlul lucrării semnate de Erica şi Ioan Mang despre care apar tot mai multe dovezi că a fost plagiată apare inclusiv pe fişa de autoevaluare a soţiei ministrului Educaţiei, fişă în baza căreia îşi primeşte venitul pentru activitatea desfăşurată la Universitatea din Oradea. 

Conform unui document trimis de un utilizator al site-ului B1.ro pe adresa de mail a redacţiei, lucrarea „Cryptanalise Aspects On The Block Ciphers Of Rc5 And Rc6”, semnată de Erica şi Ioan Mang, este inclusă în lista indicatorilor de performanţă şi, implicit, cotată pentru Gradaţia de Merit. 

Aceasta nu este, însă, singura lucrare inclusă în lista respectivă. Tot aici este menţionată şi „Two Different Architectures For The Hardware Implementation Of The Rijndael Algorithm”, o altă lucrare pe care Erica Mang este suspectată că a plagiat-o. Dovada în acest sens a fost prezentată de Robert Turcescu, la emisiunea „Sub semnul întrebării” de pe B1 TV. 

Fişa de autoevaluare adaptată şi confirmată (FAAC) unde sunt trecute aceste titluri apare pe site-ul Universităţii Oradea, unde Erica Mang este profesoară la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei.

Vezi AICI documentul în care apar titlurile lucrărilor

Urmăriți B1TV.ro și pe