HOROSCOPUL pentru zodia LEU, în perioada 18 – 24 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Valeriu Pănoiu (VIDEO)

HOROSCOPUL pentru zodia LEU, în perioada 18 - 24 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Valeriu Pănoiu (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitatul său, Valeriu Pănoiu,predicțiile astrale pentru perioada 18-24 noiembrie.

Intrarea lui Jupiter in domiciliu, în semnul săgetătorului, prezența lui Uranus pe grad anaretic în semnul berbecului, sextil Soare-Pluton și Marte-Uranus, iată câteva aspecte specifice săptămânii următoare. O perioadă în care trebuie să înțelegem ceea ce ne poate marca destinul într-un mod invariabil, ceea ce ne poate repune pe o linie Karmica corectă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”