Ediție specială ”360 de grade”: Duminica Paştelui – Biruinţa asupra morţii. Isus a înviat cu puterea dumnezeirii sale, pentru a împlini scriptura (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Duminica Paştelui - Biruinţa asupra morţii. Isus a înviat cu puterea dumnezeirii sale, pentru a împlini scriptura (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi – părintele Visarion Alexa, Vasile Bănescu (purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române) şi Cristian Curte (jurnalist Radio România Actualităţi – despre Săptămâna Mare şi semnificaţia spirituală a celor şapte zile care au marcat întreaga creştinătate.

„Se mai spune că, pe cruce, moartea a fost înghiţită de viaţă.(…) Cert este că asistăm, duminică dimineaţă, la acest eveniment unic în istoria umanităţii care practic e piatra de temelie a întregului creştinism”, a declarat Vasile Bănescu, despre semnificaţia zilei de duminică, în care se sărbătoreşte Învierea Domnului.

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (VIDEO)
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie