Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Ce e semnătura energetică a omului. „Între intenție și adevărata ființă există o diferență uriașă” (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Ce e semnătura energetică a omului. „Între intenție și adevărata ființă există o diferență uriașă” (VIDEO)

Alina Bădic și invitații săi, Ingrid Baciu și Eugen Mîrtz, au discutat, în cadrul ediției speciale de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre semnătura sau amprenta energetică.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ediție specială „360 de grade”. Despre semnătura (amprenta) energetică

„Semnătura energetică a omului face parte din ceea ce se numește adevărata ființă, amprenta energetică a unei ființe. Între intenție și adevărata ființă există o diferență uriașă. Un om intenționează ca atunci când iese pe stradă să arate într-un anumit fel, să fie perceput într-un anumit fel, să fie înțeles într-un anumit fel pentru a fi acceptat într-un anumit fel, exact așa cum își dorește el. Numai că, în spatele fiecărei intenții se află adevărata ființă, care e dominata încărcătură energetică”, a explicat Ingrid Baciu.

La rândul său, Eugen Mîrtz a susținut că semnătura energetică are un caracter unic și individual care, la fel ca semnătura de pe hârtie, caracterizează în întregime persoana respectivă.

„Semnătura energietică sau amprenta energetică e multiplă. Avem o amprenta energietică grosieră, la nivel bionergetic sau vital, una astrală, una mentală și una cauzală sau karmică”, a continua acesta.

Ultima oră
13:23 - Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc
13:14 - 5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de pacienți cu COVID-19
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori. Au fost raportate 2.600 de cazuri în ultimele 24 de ore
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)