Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)

Alina Bădic și invitata sa, Ingrid Baciu, au vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre vise: ce sunt ele de fapt, ce mesaje primim prin intermediul lor, cum trebuie să le interpretăm, ce ne arată ele despre cotidian, situațiile prin care am putea trece și, mai ales, ce arată ele despre noi.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 4 – 10 decembrie. Nativii Pești vor avea o realizare interesantă în plan profesional, vor primi vești foarte bune (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade” despre mesajele pe care le primim prin intermediul viselor

„Conexiunea dintre lumi a existat dintotdeauna, cum bine ai spus, de când e lumea. Lumea, dacă ar fi înțeles acest lucru pe percursul voluției ei, cred că s-ar fi ajuns acolo unde să nu se mai spună că istoria se repetă.

Conexiunea înseamnă că atunci când dormi, îți parvin tot felul de informații prin intermediul a ceea ce numim vis sau când mergi pe stradă și vezi un titlu, o reclamă și reverberează în tine și simți că e un răspuns sau o confirmare a ceva”, a susținut Ingrid Baciu.

Alina Bădic a adus în discuție mai ales visele care vorbesc despre o corespondență între suflete sau o conexiune a noastră cu vieți anterioare sau o corespondență a noastră cu noi cei care la un moment dat am greșit sau am rănit pe cineva. Și atunci vine ceva în vis sub forma unei arătări, a unei entități care nu suntem noi, dar de fapt suntem noi și care ne vorbește. Putem avea revelații în vise, dar nu le dăm importanță pentru că credem că sunt vise întâmplătoare.

„Oamenii trebuie să înțeleagă că noi nu ”visăm”, creierul nu inventează. Când corpul fizic doarme, diversele structuri, entități, voințe interesate de existența noastră pretutindeni, inclusiv aici pe Pământ, ne expun, ne arată situații care să ne reveleze adevărul despre noi”, a completat Ingrid Baciu în discuția despre informațiile pe care ni le pot revela visele:

Urmăriți B1TV.ro și pe