Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)

Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre metodele prin care omul își poate prelungi viața – iubirea, credința, grija față de aproape, conștiința superioară, alimentația corectă, conservarea energiei și minimizarea consumului nervos. Invitații Alinei Bădic au fost Eugen Mîrtz și Lucrețiu Tudoroiu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ediție specială „360 de grade” – Despre conservarea energiei și longevitate

Mîrtz a vorbit despre cazul unui bărbat din China care a trăit 256 de ani. Întrebat, pe patul de moarte, care e secretul longevității, acesta a spus: păstrați inima în tăcere, stați ca broasca țestoasă, mergeți vioi ca porumbelul și dormiți precum câinele de pază. Prima e o aluzie la rugăciunea inimii, a doua este o postură din yoga care ajută la interiorizare, a treia se referă la iubire, iar ultima se referă la trezirea conștiinței superioare.

Deci pacea și liniștea interioară reprezintă secretul longevității.

„Într-un final, întrebat totuși care este aspectul cel mai important, el a spus că a trăit atât de mult datorită minții sale”, a continuat Eugen Mîrtz.

Cei trei au mai vorbit și despre conservarea energiei și minimizarea consumului nervos.

„Trebuie să avem grijă și unul de altul, nu merge doar să ne hrănim sănătos.
Trebuie să înțelegem că un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează. De ce? Pentru că atunci când ne racordăm la planurile dumnezeirii, la lumea spirituală înțelegem cauzele lucrurilor care ni se întâmplă. Stresul e sentimentul de nedreptate pe care eu îl simt, că mi se întâmplă lucruri rele și eu cred că nu le meritam când, de fapt, eu le meritam și greșelile trebuie plătite”, a spus, la rândul său, Lucrețiu Tudoroiu.

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)