Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre Luna Fantomelor Înfometate, în care energiile anuale devin și mai puternice (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre Luna Fantomelor Înfometate, în care energiile anuale devin și mai puternice (VIDEO)

Alina Bădic și invitații săi din ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, Anca Dimancea și Marian Golea, au vorbit despre Luna Fantomelor Înfometate, o lună în care energiile anuale devin și mai puternice.

„Luna Maimuței sub element Foc Yang coincide cu Luna Fantomelor Înfometate. Este luna de ciocniri cu energiile și zodia anuală, o lună dificil de gestionat, cu posibile obstacole și accidente, și câteva zile cu probleme. În anumite zone de pe Glob se accentuează seceta, iar în altele vor exista inundații. Odată cu intrarea în Luna Maimuței, trecem și în al treilea trimestru al anului și în anotimpul de toamnă”, a explicat Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Citiți și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 31 iulie – 6 august 2022. Nativii Săgetător sunt în căutarea adevărului (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Ce au spus Anca Dimancea și Marian Golea despre Luna Fantomelor Înfometate

Întrebată care este specificul Lunii Fantomelor Înfometate în 2022, Anca Dimancea a afirmat: „Se dublează energiile, în primul rând, energiile anuale. Devin și mai puternice. Cele benefice devin mai benefice, cele ne-benefice, mai ne-benefice, ca să se înțeleagă. Asta înseamnă că în centrul casei, în centrul chartului, avem o energie malefică, un dublu 5, o dublă Stea 5, care va crea destul de multe probleme atât în ceea ce privește clima, cât și problemele oamenilor de zi cu zi. Atenție foarte mare, nu stimulați acest sector din centrul casei cu lumină sau cu zgomote, pentru că într-adevăr aduce ghinion, la propriu!”.

Marian Golea a spus: „Luna aceasta există o zodie care dansează într-un picior, Dragonul. Hai să spunem în primul rând că, înainte să ajungem la fantome, în a șaptea zi a lunii a șaptea – vedeți, noi suntem în luna a șaptea, pentru că începe din februarie – este ziua îndrăgostiților. Ziua asta a îndrăgostiților, care o să fie undeva pe 4 august, este o zi superbă pentru găsirea perechii, pentru cereri în căsătorie”.

Urmăriți B1TV.ro și pe