Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)

Alina Bădic și invitata sa, Ingrid Baciu, au vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre mesajele pe care le primim din astral prin intermediul viselor, dar și pe alte căi, mesaje care ne pot da informații despre viitor sau, din contră, despre trecutul nostru din alte vieți.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 4 – 10 decembrie. Nativii Pești vor avea o realizare interesantă în plan profesional, vor primi vești foarte bune (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade” despre decriptarea mesajelor pe care le primim din astral

„Fiecare organ și fiecare boală are semnătură astrală foarte importantă (…) De foarte multe ori în vise apar bolile ca energie, ca entitate și-ți vorbesc. Degeaba se uită lumea în dicționarul viselor sau pe net, fiecare om are propriul lui sistem de a decripta aceste vise.

Sunt oameni care, atunci când visează o anumită persoană, au repetitiv același tip de eveniment – urmează să moară cineva. Mie mi se întâmplă de câte ori visez o anumită persoană, urmează să aflu de moartea cuiva. Mi se întâmplă de când eram mică.

Sunt situații în care nimeni nu-ți poate descifra cum asociază subconștientul tău diverse evenimente”, a spus Alina Bădic.

La rândul său, Ingrid Baciu a susținut că Universul comunică diferit cu fiecare om și fiecare omul are propriul mod de a decodifica mesajele primite.

„În spiritualitate se spune că Dumnezeu comunică cu omul pe nivelul lui de conștiință. Deci subconștientul tău are un mod unic de a decripta în funcție de experiență, înțelesuri, evoluție, nonignoranță. Deci fiecare individ e unic în orice privință.

Mesajele pot veni din viitor. Sunt lucuri care vin din viitor sau dintr-un trecut mai mult decât îndepărtat, nu din această viață”, a punctat Ingrid Baciu, într-o discuție mai amplă despre interpretarea viselor:

Urmăriți B1TV.ro și pe