Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Previziuni astrologice pentru anul Bivolului de Metal (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Previziuni astrologice pentru anul Bivolului de Metal (VIDEO)
FOTO: captură TV

Sâmbătă seara, în cadrul ediției speciale „360 de grade”, astrologul Alina Bădic a discutat, alături de invitații Anca Dimancea și Marian Golea, despre previziunile din punct de vedere al astrologiei chinezești.

Anul Bivolului a început la data de 11 februarie și va dura până la data de 30 ianuarie 2022. Este un an cu multă muncă și puține rezultate, fiind un an de recuperare. Mai mult decât atât, va fi un an caracterizat de trădări, uneltiri și probleme în înțelegerile dintre marii politicieni ai lumii.

Nu este o perioadă ușoră, dar cei care acceptă schimbările se educă și sunt creativi vor avea de câștigat. Va fi un an cu revolte, acte mici de terorism, vulcani care erup și alte dezastre naturale, alunecări de teren și cutremure în anumite părți ale lumii și probleme legate de elementul apă.

Ultima oră
23:22 - Radu Oprea: Alexandru Rafila le va prezenta joi președinților din coaliție propunerea legislativă privind certificatul COVID-19 (VIDEO)
23:01 - ONU se opune vaccinării obligatorii: „În niciun caz oamenii nu trebuie vaccinați cu forța”
22:56 - Marius Budăi: Ne propunem să depășim rata de ocupare de 70%, până în 2023 sau finalul lui 2023. Este un deziderat asumat și în fața Comisiei Europene
22:46 - Belarus va interzice importurile din alte țări ca răspuns la sancțiunile ce au fost aplicate de către Occident
22:33 - Alexandru Rafila: Ministerul Sănătății, foarte puțin funcțional. Trebuie să găsim o soluție să mobilizăm lumea din minister. Vreau să fac pe toată lumea să vină relaxată la serviciu
22:14 - Alexandru Rafila: Nu am discutat niciodată despre obligativitatea vaccinării. Reacția împotriva vaccinării se induce din cauza ideii de obligativitate
22:10 - Guvernul pregătește suprataxarea mașinilor vechi. Anunț de la Ministerul Mediului (VIDEO)
21:53 - Canada se alătură Statelor Unite și anunță un boicot diplomatic al Jocurilor Olimpice de la Beijing
21:52 - Sorin Cîmpeanu: În școli au stat șase luni 1,3 milioane de teste invazive nefolosite. Toată lumea a solicitat public achiziția de teste de salivă, iar acum că au venit se spune că e complicată și testarea aceasta… (VIDEO)
21:29 - Sorin Cîmpeanu: Am solicitat un grafic de livrare a testelor de salivă. Cele 2,4 milioane livrate nu ajung pentru testarea din ziua de luni, darămite pentru joi (VIDEO)