Ediție specială ”360 de grade”, cu Alina Bădic: Tehnici antistres. Cum ne gestionăm temerile și îngrijorările (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”, cu Alina Bădic: Tehnici antistres. Cum ne gestionăm temerile și îngrijorările (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii ”360 de grade”, despre tehnicile antistres, despre cum depășim blocajele, cum ne gestionăm temerile și îngrjiorările.

Invitații Alinei Bădic au fost dr. Adriana Lucia Celibidache, medic primar Stomatologie generală, și Dragoș Bogdan, terapeut. Cu toții au subliniat cât de importante sunt calmul, armonia, împăcarea cu sinele și iubirea în viețile noastre și impactul pozitiv pe care acestea îl au inclusiv asupra stării noastre fizice.

„Întâi trebuie să identificăm blocajul, poate fi legal de stările mele emoționale, tiparele mele mental-emoționale, tiparele mele comportamentale sau mă pot raporta la ceva din istoria de familie. (…) Trebuie să creștem capacitatea de avea încredere noi, trebuie să ne putem uita în oglindă la noi și să ne spunem ”te iubesc!”. Nu e nimic anapoda! Iubindu-mă și acceptându-mă acum, așa cum sunt, recunosc legătura mea cu Divinul. Acum e singurul moment real din viața mea și toate fricile mele sunt deja în trecut”, a susținut Dragoș Bogdan.

Alina Bădic a vorbit, în acest context, despre iubire și armonie și a subliniat cât de mult influențează acestea inclusiv starea noastră de sănătate.

„Cu cât îl deranjezi mai puțin, cu atât organismul îți oferă mai mult. Deci regenerarea și vindecarea apar mult mai rapid”, a declarat și dr. Adriana Lucia Celibidache. Aceasta a explicat apoi cât de importante sunt confortul și starea de bine a celor care ajung la medicul stomatolog.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
13:37 - IOS 15, lansat oficial. Ce aduce nou sistemul de operare de la Apple
13:28 - Acces Direct, de la Antena 1, vine cu o nouă blondină: Cosmina Scăunașu. Cine este ea şi ce a spus Mirela Vaida
13:23 - Explozie a cazurilor de COVID: 6.789 în ultima zi, din care peste 1.000 doar în București. Încă un județ a intrat în scenariul roșu / Pandemia a mai făcut 129 de victime / 990 de pacienți la ATI, din care 20 sunt copii
13:11 - Florin Cîțu: O să cer o anchetă pentru că vreau să știu cum a fost pregătit valul 4 de Ministerul Sănătății
13:10 - UE susține Franța, în conflictul cu SUA, pe tema submarinelor nucleare. Care a fost poziția oficială a României / Scandalul se poate extinde și la noi, unde Naval Group a câștigat un contract pentru corvete, care încă nu a fost semnat
13:00 - Vlad Voiculescu (USR PLUS): Campania de vaccinare e un eșec. Problemele – Prioritizarea esențialilor și concursul întru relaxare, când vaccinarea deja încetinea
12:43 - Sute de centre de vaccinare anti-COVID au fost închise temporar. Câte mai sunt funcţionale
12:37 - Ionuț Moșteanu (USR PLUS), despre premier: L-a demis pe Octavian Berceanu de la Garda de Mediu și l-a înlocuit cu fiul unui primar PNL care și-a făcut averea tăind păduri. Ăsta e Florin Cîțu! (VIDEO)
12:24 - Florin Cîțu, despre USR PLUS: Cu fiecare zi în care mă atacă pe mine și pe președintele Klaus Iohannis și susțin AUR, sunt responsabili pentru ce se întâmplă (VIDEO)
12:17 - Incendiu la rafinăria Lukoil de la Ploiești. A fost emis un mesaj Ro-Alert