Ediție specială ”360 de grade”: Cum putem avea un feng shui corect al casei şi al spaţiului de lucru în luna iunie (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Cum putem avea un feng shui corect al casei şi al spaţiului de lucru în luna iunie (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, Anca Dimancea, specialist feng shui, şi Marian Golea, maestru astrologie chinezească, despre cum putem avea un feng shui corect al casei şi al spaţiului de lucru în luna iunie şi cum putem aduce prosperitate şi protecţie în viaţa noastră.

”Centrul casei este extrem de important, el reprezintă sediul familiei. Din fericire, luna aceasta este foarte bine reprezentat. Toți cei care poate au avut neînțelegeri în cuplu sau în familie, s-au certat pe la serviciu, ar fi foarte bine să folosească luna aceasta centrul casei sub toate formele: să servească masa, să petreacă mai mult timp cu copilul în centrul casei, dacă se poate, și mai ales dacă centrul casei este ocupat de living.

Aceste centru al casei poate să aducă beneficii din multe puncte de vedere, nu numai împăcări și socializare bună, dar tot ce ține de unitatea familiei se poate rezolva luna aceasta. Toate planurile pe care acea familie le are, e bine să le discute, dacă se poate, în centrul casei”, a explicat Anca Dimancea.

Ediție specială ”360 de grade”: Cum putem avea un feng shui corect al casei şi al spaţiului de lucru în luna iunie

#DIRECT_ONE_uvs9a9#

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului