Ediție specială ”360 de grade”: Cum putem fi atacați energetic (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Cum putem fi atacați energetic (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, Ingrid Baciu, terapeut, Marian Golea, maestru astrologie chineză, Cristian Pompei, consultant, și Lucrețiu Tudoroiu, editor, despre faptul că sistemul nostru energetic suportă zilnic atacuri și influențe negative.

”Totul, în jurul nostru, este energie. Observăm acest eschimbări foarte rapid. Au loc aceste schimburi de energie. Eu pot să-ți transmit din energia mea care nu poate să-ți fie bună ție. Asta se face de obicei prin atingere, prin a bea din mâna cuiva, prin ciocnire de cineva. Dacă nu ai nicio interacțiune cu persoana respectivă, nu ai niciun schimb de energie”, a spus Marian Golea.

”Să nu înțeleagă oamenii că acest vampirism energetic se manifestă doar de la om la om. Noi, oamenii, suntem supuși unui complex de factori de vampiri. Noi trebuie să fim foarte atenți, să facem diferența între un atac venit din partea unei persoane și un atac venit din partea unui ”televizor”. Și acest atac ne poate crea foarte multe probleme. Observăm că persoanele care sunt nevoite să stea foarte mult timp în fața calculatorului, în timp au probleme cu ochii. Tot un tip de vampirism este”, a spus și Cristian Pompei.

Ediție specială ”360 de garde”: Cum putem fi atacați energetic

#DIRECT_ONE_wj9dgr#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Urmăriți B1TV.ro și pe