Ediție specială „360 de grade”: Energia noastră poate și chiar trebuie să fie protejată prin diferite metode ce pot ridica, rafina și amplifica vitalitatea, imunitatea și forța fizică (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”: Energia noastră poate și chiar trebuie să fie protejată prin diferite metode ce pot ridica, rafina și amplifica vitalitatea, imunitatea și forța fizică (VIDEO)

Alina Bădic a subliniat, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, că „energia noastră spirituală, mentală, emoțională sau fizică poate și chiar trebuie să fie protejată prin diferite metode, tehnici, ce pot ridica, rafina și chiar amplifica vitalitatea, imunitatea și forța fizică”. Invitații săi au fost Stelian și Gigi Chivu.

„Ce este protecția energetică și când ai nevoie de aceasta, astfel încât să poți menține o stare de echilibru și de armonie la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual. Cum să te protejezi energetic și cum să îți formezi și să îți menții o imunitate psihologică și aurică statornică, care să te apere de influența plasărilor de informații străine. Prezentul ne solicită din ce în ce mai mult. Această solicitare are nevoie de energie, care deși este puțină datorită stresului existent, mai poate fi blocată, pierdută sau furată de către entități, segregori sau chiar de către persoane conștiente sau nu. Energia noastră spirituală, mentală, emoțională sau fizică poate și chiar trebuie să fie protejată prin diferite metode, tehnici, ce pot ridica, rafina și chiar amplifica vitalitatea, imunitatea și forța fizică”, a declarat Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani
12:01 - Florin Cîțu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților. Demisia este o decizie unilaterală
11:55 - Municipiul Ploiești, în scenariul roșu. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 3
11:53 - Nepoata părintelui Arsenie Boca are 90 de ani și a trecut peste un atac cerebral și o formă severă de COVID-19. Zoe Dăian este convinsă că unchiul său o veghează (VIDEO)