Ediție specială ”360 de grade”: Importanța literelor din nume și prenume (FOTO, VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Importanța literelor din nume și prenume (FOTO, VIDEO)

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, Cristian Pompei şi Valeriu Pănoiu, despre numerologia numelui, despre importanţa literelor care se regăsesc în prenumele şi numele pe care le purtăm, ce aspecte ale personalităţii am venit să dezvoltăm în viaţă, ce profesii ne indică numerele karmice, cum influenţăm viaţa celorlalţi şi ce tip de experienţe putem avea.

”Numerologia personalității se întemeiază pe calcule numerice care se fac din cele două direcții: pentru data nașterii, iar a doua direcție de calcul este cea a numelui pe care îl purtăm. Fiecare literă din numele nostru este importantă pentru că se cuantifică într-un număr. Fiecărie ei litere din alfabet îi corespunde un număr, în ordinea intrării în alfabet. Fiecare poate să își calculeze numerologia numelui și prenumelui înlocuind fiecare literă cu numărul corespunzător”, a explicat Valeriu Pănoiu.

Ediție specială ”360 de grade”: Previziuni pentru luna mai pentru fiecare număr karmic

#DIRECT_ONE_4g9oi6#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

”Numerele karmice se obțin din tot numele și prenumele pe care îl purtăm, așa cum apare scris în buletin. Numerele karmice sunt cele care lipsesc. Sunt nouă numere karmice. Dacă nu ai literele A, J sau S în nume au numărul karmic 1”, a mai spus Valeriu Pănoiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe