Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 28 august – 4 septembrie 2021. Vărsătorii se cred și sunt cu adevărat în această perioadă un fel de protectori pentru cei din jur

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 28 august - 4 septembrie 2021. Vărsătorii se cred și sunt cu adevărat în această perioadă un fel de protectori pentru cei din jur

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2021. Invitatul ei a fost Lucrețiu Teodoroiu.

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic. Ce ne rezervă astrele în săptămâna 28 august -4 septembrie 2021

“Aspecte de mare forță astrală săptămâna următoare. Proaspăta intrare a soarelui în semnul Fecioarei va avea efecte foarte interesante asupra noastră alături de Marte și Mercur care deja se aflau aici. Vom vedea cât importante vor fi negocierile, discuțiile, semnările de contracte, promisiunile și toate acele situații în care vom face diverse speculații. Mai mult decât atât, Nodul nord care încă se află în semnul Gemenilor și el este încurajat de toată această prezență pe semn mercurian”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Berbec

Mutarea Soarelui pe semnul Fecioarei aduce mai puțină distracție și mai multe responsabilități. Fecioara pentru nativii Berbec se găsește pe casa a șasea, pe casa serviciului, a execuției, a desciplinei. Deci începe o perioadă în care Berbecii vor avea puțin mai mult de lucru. Acolo deja se găsește Marte și Mercur. Ca atare au șansa ca acolo unde au muncit foarte mult în ultima perioadă să devină și mai buni specialiști, să se perfecționeze. Știm că această perioadă este abuzivă dintr-un punct de vedere, dar nu al forței noastre de a ne pune în valoare, ci din punctul de vedere al luptei dintre bine și rău.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Taur

Uranus, aflat în semnul lor, acum face un aspect pozitiv major, aspect de trigon cu Marte și cu Mercur, aflate tot pe semne de pământ pe semnul Fecioarei. Avem energii, forțe care arată că printr-un concurs de împrejurări favorabile, nativii taur sunt puși într-o situație extraordinar de bună și în urma acestor situații conjuncturale venite pe filieră divină ei pot face investiții de mare forță sau se pot juca cu anumite venituri și le pot optimiza.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Gemeni

Este o perioadă provocatoare din mai multe puncte de vedere. În primul rând au înțeles că anumite stări pe care oamenii și le doresc este aproape imposibil să avem astfel de stări permanent și asta deoarece nu există tot timpul influență din partea Universului. Nu avem acest potențial, există situații în care universul nu ne susține. Atunci când vom înțelege că și fericirea și tristețea sunt stări efemere care alternează, atunci cu adevărat vom obține o stare de bine și de relaxare. Gemenii au înțeles acest lucru.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Rac

Vorbeam despre o perioadă care este foarte favorabilă amortizării conflictelor, o perioadă în care fiecare trebuie să își descopere latura benefică pe care o are în destin, un soi de nouă filosofie de viață pentru nativii Rac. Preferă acțiunile independente, chiar și cheltuieli ușor necontrolate, un lucru care nu le este prea specific. O săptămână care se recomandă detașarea de orice reușită socială. Sunt un fel de comunicatori și intermediari față de cei din jur și astfel se regenerează. Racii își doresc foarte mult să furtifice orice oportunitate pentru că acest mercantilism pe care ni-l dau Marte, Mercur, Soarele pe casa a treia pentru ei vorbește despre negoț, negocieri, comerț.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Leu

Există o preocupare, ca re nu le este atât de specifică în mod normal. Sunt preocupați de purificare. Cel mai periculos pentru nativii Leu în această perioadă este să se centreze pe propria persoană și să se văicărească că aoleu, ce mi se întâmplă, aoleu, cum s-a comportat x cu mine, pentru că este o perioadă în care oamenii se comportă urât cu nativii Leu. Totul este un scenariu caraghios astral în care Universul râde de Lei și spune, hai ă vă ce faceți, până când vă chinuiți.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Fecioara

O săptămână creată de capacitatea de depășire a standardelor obișnuite. Marte și Mercur și Soarele în semnul lor dau foarte multă intensitate în domenii deosebite, multe acțiuni inspirate, idei originale și o săptămână destul de favorabilă acelor nativi Fecioară care au capacități parapsihice, ei vor descoperi oamenicu care au afinități deosebite, doar că pentru nativii Fecioară este o provocare perpetuă viața aceasta relațională și emoțională, în sensul înc are lucrurile nu sunt ce par a fi.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Balanță

Venus a venit în domiciliul dumneavoastră, ca atare tot ce țne de artă, de investiții, de shoping, de relaționare, este la parametri maxximi. Nativii Balanță sunt foarte bine văzuți din punctul acesta de vedere. Saturn vorbește despre o implicare deosebit de puternică. Vor ține morțiș să se implice dar cu anumite persoane, fie din familie, fie partenerul de viață, persoane care reprezintă pentru ei tot universul. devin devotați acelor persoane trup și suflet.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Scorpion

Chiar își înțeleg adevaărata menire, au această mare șansă de a fi adevărații detectivi ai propriului destin cu Pluto în Casa a treia. El încă mai persistă la gradul 5 Capricorn pe casa Gemenilor pentru nativii Scorpion. Chiar înțeleg adevărata lor menire. Sunt pe undeva chiar răvășiți pentru că înțeleg niște lucruri despre ei pe care nu le-au înțeles niciodată. Nu toată lumea înțelege care este adevărata menire. Câteodată, poate temporar poți să crezi că adevărata menire este ceva și să descoperi că de fapt te-ai înșelat toată viața și că altceva te face cu adevărat fericit. Pentru că menirea te face fericit.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Săgetător

Consumul energetic este mult mai mare. Săgetătorii realizează că tot ceea ce proiectează în această perioadă asupra lucrurilor, oarecum se întoarce. Perioada aceasta cu Saturn pe Casa a treia pentru Săgetători spune că ete literă de lege ceea ce promit. Este o perioadă în care, pentru nativii Săgetător, grație acestui Neptun în Pești pe Casa a patra, pe Casa Racului , ceva dintr-o zonă neaccesibilă conștientului îi poate constrânge și îi poate face să aibă o oarecare revelație. Vom vedea nativi Săgetător care au revelații incredibile.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Capricorn

Perioada se anunță foarte solicitantă din punct de vedere spiritual. Capricornii au fost întotdeauna interesați de aspecte acestea spirituale. Este vorba despre o culminare a energiei socioprofesionale, au realizat lucruri de mare forță în ultima vreme și mai mult decât atât, și-au dorit să fie pe undeva cei mai bini dintre cei mai buni. Au reușit într-o măsură destul de semnificativă acest lucru. Iată, acum a venit vremea să lis e recunoască meritele.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Vărsător

Se cred și sunt cu adevărat în această perioadă un fel de protectori pentru cei din jur. Învățăm să fim foarte empatici, nu că nu ar fi oricum, dar acum  și cu marele benefic și cu marele senior al carmei în semn și cu Jupiter și cu Saturn aici. E un Jupiter care este pe final de Vărsător. Este oportun să înțeleagă conflictele interioare ale celor din jur și să își domine hiperemotivitatea. Nu că ar fi foarte emotivi, dar în această perioadă sunt foarte solicitați și înțeleg viața altfel. Nu o mai înțeleg din prisma realizărilor lor concrete.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Pești

Sunt gazdele acestui Neptun absolut superb. Sunt de o ingeniozitate și de o tenacitate incredibile atunci când vine vorba despre rafinarea senzațiilor, despre îmbunătățirea psihicului, despre tot ceea ce ține despre extrasenzorial, favorabil artiștilor și celor cu profesii bazate pe creativitate. Au tot felul de acțiuni inspirate, motiv pentru care sunt puțin invidiați în această perioadă. Lumea nu prea știe cum să îi catalogheze.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:17 - Ludovic Orban: „Marea majoritatea a oamenilor care au rămas lângă mine, fiindcă se luptă cu un întreg sistem, au dat dovadă de caracter” / Ce a spus despre Adrian Oros și Alexandru Nazare (VIDEO)
00:06 - Ludovic Orban: „De când a apărut gașca demolatoare, PNL s-a prăbușit. A ajuns la sub 15%. PSD, AUR și USR s-ar bucura să fie alegeri anticipate” (VIDEO)
23:54 - Ludovic Orban: Ce mi s-a părut ciudat e că președintele Klaus Iohannis a avut un comportament total în pandemie în 2021 față de 2020, când a anunțat restricții și în campanie electorală (VIDEO)
23:36 - Ludovic Orban, despre proiectul „România Educată”: După șapte ani de zile, președintele Klaus Iohannis a venit și el cu o broșură în care jumătate din spații sunt ocupate cu poze cu el (VIDEO)
23:12 - Cum se va numi partidul lui Ludovic Orban: „Va fi o soluție necesară pe scena politică” (VIDEO)
23:11 - Ludovic Orban: Eu, în viața mea, nu i-am făcut decât bine lui Klaus Iohannis, dar nu știu dacă am făcut bine României / M-am retras în favoarea lui în 2014 (VIDEO)
22:55 - Ludovic Orban: Eu nu știu ce urmărește Klaus Iohannis, dar pot să constat efectele acțiunilor sale. PNL s-a prăbușit, a fost făcută praf coaliția și România a fost bagată într-o criză politică și guvernamentală (VIDEO)
22:48 - Ludovic Orban: „Conform statutului PNL, premierul României sunt eu” (VIDEO)
22:14 - Ludovic Orban: Prin desemnarea lui Dacian Cioloș, Klaus Iohannis n-a făcut decât să prelungească și chiar să adâncească criza politică. Nu îl putea desemna pe Florin Cîțu și avea nevoie de un candidat de sacrificiu (VIDEO)
21:54 - Tudor Chirilă, mesaj tranșant despre criza COVID-19: „În perioada asta la fiecare 9 zile moare cam o Sala Palatului. De aceeași boală”