Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 4 – 10 aprilie 2021. Nativul Berbec va fi pe cai mari (VIDEO)

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 4 - 10 aprilie 2021. Nativul Berbec va fi pe cai mari (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 4 – 10 aprilie 2021.

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic. Ce ne rezervă astrele în săptămâna 4 – 10 aprilie 2021

„Unde sunt mai mulți, puterea crește! Iată specificul perioadei următoare, dar cu condiția să ne asociem doar cu acele persoane cu care suntem pe aceeași lungime de undă. Nu vă deziceți de adevăr, indiferent de formula în care vi se arată, fiți receptivi la sugestiile Destinului, nu intrați în jocuri care vă deviază de la drumul corect. O săptămâna a negocierilor cu Destinul, o săptămâna a renunțărilor la ceea ce nu ne mai reprezintă. Mult a fost, puțin a mai rămas… Cam așa ar propune harta momentului”, a susținut Alina Bădic, în debutul emisiunii ”360 de grade”.

Berbec

Berbecii sunt foarte realiști, foarte obiectivi, consecvenți. Săptămâna următoare au o răspundere destul de mare, aceea de a urmări anumite proiecte, anumite activități și de a le dezvolta. Trebuie să învețe că tot ce ține de transformare poate fi necesar într-un anumit context, dar uneori nu trebuie să facem nicio transformare, ci trebuie doar să reglăm anumite lucruri, să facem mai bine ceva ce am început deja. Perioada are un coeficient de reușită foarte mare. Cu alte cuvinte, Berbecii sunt pe cai mari!

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Taur

Taurii au nevoie de asocieri, prieteni, lume, care să-i susțină. Va fi această schimbare de mentalitate în care Taurii vor realiza că nu pot face toate lucrurile singuri, că au nevoie de persoane care să fie alături de ei. E o oarecare finețe cu care Taurii abordează perioada următoare. Trebuie să înțeleagă foarte bine anumite lucruri care țin de subconștient, anumite lucruri car țin de dorințele lor cele mai ascunse. În funcție de acestea, trebuie să decidă dacă merg pe un anumit drum. E o perioadă cu specific de răsturnări de situație. Taurii se pot găsi în fața unor situații pe care le credeau bătute în cuie, dar care se vor dovedi a fi și ele supuse transformării.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Gemeni

Gemenii nevoie de profesii care cer inițiativă, atitudine și acțiune independentă. Ei trebuie să-și înțeleagă adevărata identitate, trebuie să petreacă mai mult timp cu ei înșiși, să vadă ce-i reprezintă cu adevărat. Pot exista anumite rețineri interioare, în anumite situații se pot simți epuizați, că au nevoie de energie. Trebuie să găsească resursa ca să-i energizeze. Sunt foarte multe decizii de luat, decizii extrem de favorabile. Vor simți un entuziasm și un optimism ieșite din comun.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Rac

Racii obțin anumite răspunsuri, rezolvări și asta pentru că devin foarte preocupați de un fel de redresare socio-profesională. Se simt puși pe piedestal, nu îi mai inteesează ce spun alții, ci vor pur și simplu să reușească. E o zonă de ambiție, de interes extraordinar de mare. Discernământul cu care vor alege locul în care sunt puternici e incredibil. Se pot respecializa într-un domeniu familiar. Zona financiară va înregistra beneficii evidente, căci vor găsi oameni cu care se pot ajuta reciproc.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Leu

Leii sunt absolut uimiți să vadă cât de mult pot fi ajutați de persoanele care îi simpatizează cu adevărat. Cu fluctuațiile profesionale, Leii deja s-au obișnuit. Poate exista o schimbare de direcție din punct de vedere profesional, poate exista o schimbare de direcție semnificativă și din punct de vedere social. Leii au idealuri destul de elevate. Există și o structură destul de complicată a modului în care Leii percep realitatea. Sunt foarte multe lucruri cu implicații karmice în viața lor. Există un soi de constrângere cu care se confruntă. Sunt tot felul de lucruri care scapă logicii umane și Leii au un fel de misiune să descifreze corect ce se întâmplă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Fecioară

Interacțiuni interesante pentru Fecioare. Există foarte multă amprentă pentru zona profesională. Fecioarele consideră că au ajuns la un nivel în care au învățat și au performat și parcă vor și altceva. Devin preocupate de ideea de a face lucrurile diferit. S-ar putea să aibă niște discuții, propuneri venite de la cei din jur, care nu vor duce neapărat la finalitatea pe care și-o doresc. Dar trebuie să vadă ce vrea Destinul de la ele cu acele propuneri, căci nimic nu e întâmplător acum din punct de vedere profesional. Vor avea hotărâri spontane. Încurajări din partea colegilor, șefilor pe care le vor onora cu un interes deosebit.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Balanță

Balanțele sunt foarte preocupate să descopere răspunsuri la întrebări care le macină. Pentru ele devine foarte important să respecte anumite principii și criterii mai ales în domeniul personal. Trebuie să fie impecabile pentru a veni și satisfacția, recompensa astrală. Sunt foarte multe strategii pe care le pot aborda. Ar trebui să le preocupe bunul mers al lucrurilor în relație. Se pune un fel de presiune pe ele, să descopere ce probele au persoanele dragi și să încerce să le rezolve. De aici se creeză un soi de noroc. E o perioadă de mare inspirație artistică. Sunt tot felul de elemente care vin în întâmpinarea lor și care le cer să fie puțin mai responsabile.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Scorpion

Scorpionii sunt ușor neliniștiți. Apar tot felul de surprize cărora trebuie să le facă față. Ei vor liniște, dar exteriorul vine cu tot felul de fluctuații, provocări, lucruri care scapă de sub control. Uranus în semn opus le vorbește despre nehotărâri care nu au acordul divin, la care trebuie să renunțe, personaje care trebuie eliminate din viața lor, evenimente care au o nuanță mai mult sau mai puțin nefastă, care trebuie eliminată. Vor reuși să facă curățenie, vor vedea ce trebuie eliminat și ce trebuie păstrat.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Săgetător

Săgetătorii vor lua o decizie săptămâna viitoare, una care are factor de noroc cât cuprinde. E un soi de comunicare naturală de mare forță pe care o au cu destinul. Revitalizează niște puncte defectuase din trecut, care acum renasc. Dau dovadă de foarte multă profunzime. E o perioadă care pregătește de noi începuturi, iar Săgetătorii vor înțelege de o manieră inedită ce li se întâmplă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Capricorn

Capriconii trebuie să se facă remarcați. Ei pun foarte mare preț pe zona profesională, iar acum se află într-un cadru favorabil în care vor lua o hotărâre care merge mână în mână cu Destinul. Vor fructifica din plin ce au muncit până acum și vor avea rezultate incredibile. Li se recomandă să facă exerciții de concentrare, pentru că trebuie să ia o decizie importantă. Trebuie, de asemenea, să acționeze just pe o problemă legată de planul profesional.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Vărsător

E o săptămână deosebit de importantă pentru Vărsători. Mai mult decât alte zodii, Vărsătorul poate rezolva lucruri de mare forță. E o alternanță favorabilă între profit financiar, mari satisfacții profesionale, mare capacitate de a evolua corect situațiile. Vărsătorii vor ajunge la finalizări complet diferite de ce și-au propus inițial. Asocierile, relațiile, relaționarea, generozitatea toate acestea sunt foarte încurajate. Vor surprinși câte lucruri vor realiza apoi până la finele anului.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Pești

Schimbări destul de importante, majore pentru Pești. Trebuie să manifeste mare atenție în aprecierea fiecărui eveniment. Adevărul nu trebuie compromis de nicio formă. Peștii trebuie să fie atenți la adevăr. Sunt mesaje importante care vin către Pești, colaborări de mare forță care vin de la cei din jur, asocieri din care au multe de câștigat. Anumite informații ajung la ei, dar trebuie descifrate. Se pune o lumină interesantă de către Destin asupra unui ideal. Trebuie să purifice ceva și să-și încarce bateriile.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său