Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 12– 18 iunie 2022. Nativii capricorn trec prin transformări de o mare intensitate (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 12– 18 iunie 2022. Nativii capricorn trec prin transformări de o mare intensitate (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 12– 18 iunie 2022.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 12– 18 iunie 2022

Aspecte foarte importante pentru săptămâna următoare, marcaje de mare forță, care ne predispun la o reevaluare a tuturor secvențelor de viață, dar în mod special o reevaluare în plan spiritual a lucrurilor pe care nu le-am făcut bine și pe care încă nu le facem bine„, a precizat Alina Bădic la începutul emisiunii.

Citiți și: Despre karma de neam. Cum se pot explica penalizările și destinele asemănătoare ale unor persoane din aceeași familie (VIDEO)

Berbec

Se dinamizează tot ceea ce avem de făcut. Cu siguranță nu se plictisesc, există o componentă care vine și interacționează cu viețile lor, într-o manieră în care ei trebuie să facă foarte multe lucruri într-un timp record. Sunt tot felul de situații cu care ei se confruntă și cărora abia le fac față. Este foarte important ca fiecare nativ Berbec să profite de prezența marelui benefic în semn, deoarece Jupiter vine și cu un factor de noroc suplimentar.

Taur

Își fac foarte multe proiecte din punct de vedere financiar, dar totuși fiind Uranus aici nu sunt siguri pe nimic. Nu putem spune că taurii știu exact ca la carte, că au totul organizat. Sunt puțin în dubiu. Dacă vor să facă investiții s-ar putea să aibă tot felul de neînțelegeri. Există un grad de lipsă de onestitate în jurul nativilor taur.

Gemeni

Câteva zile minunate pentru gemeni. Intrarea lui mercur pe semnul dumneavoastră arată faptul că puteți să gândiți și să regândiți anumite strategii financiare. S-ar putea să se confrunte cu un soi de neliniște sau o mică încurcătură din punct de vedere financiar, parcă nu ar ști exact cum să ia o anumită decizie. Astrele ar fi favorabile, dar trebuie să vadă ei cum analizează și cum întorc pe toate fețele o anumită situație.

Rac

Luna plină de pe 14 iunie are o mare relevanță. Vor lua cu certitudine niște hotărâri legate de planul profesionale. Sunt înconjurați de oameni care pot să vină cu tot felul de sugestii. Pentru raci este foarte important să înțeleagă că este o perioadă în care trebuie să relaționeze cu tot felul de persoane, în ideea de a afla tot felul de lucruri.

Leu

Se remarcă prin acest fenomen de lună plină de pe 14 iunie. Vor face în așa fel încât vor atrage un sistem relațional destul de intens. Este ca un carusel pe care l-au pornit și a cum nu mai pot să îl oprească. Rămân în continuare interesați de zona aceasta relațională. Descoperă tot felul de preocupări care îi reprezintă. Leilor lis e activează norocul când călătoresc.

Fecioara

Cel mai relevant aspect al perioadei este aglomerarea planetară foarte puternică, pe semn de pământ, pe semnul taurului. Asta înseamnă un soi de deschidere foarte mare către o zonă pe care doresc să și-o dorească foarte mult, dar care poate fi productivă din punct de vedere financiar. Pot avea beneficii financiare de urma acestor planete. Au un soi de lejeritate în a vedea ceea ce trebuie descărcat și eliminat ca și defect pe care l-ar putea purta din alte vieți.

Balanață

Sunt foarte strâns legați în această perioadă de o anumită persoană din familie sau prieten, chiar partenerul de viață care are o relevanță foarte mare sau îi solicită destul de mult pe nativii balanță. Înțeleg care sunt pârghiile care îi leagă. Vin cu tot felul de responsabilități, îi solicită pe nativii balanță. Așa își dau seama cine este această persoană karmică impusă de destin.

Scorpion

Se acționează în forță asupra nativilor scorpion. Multă lume vine cu tot felul de sugestii către dumneavoastră, cu propuneri, casa parteneriatelor înregistrează niște modificări dar și expandări. S-ar putea să vină oameni care vin cu propuneri de mare forță, foarte elegante, foarte elevate, într-o variantă înc are nativii scorpion își lărgesc cercul de prieteni sau de cunoștințe și descoperă tot felul de surprize pe care le pot avea din partea anturajului.

Săgetător

Nu au voie să facă investiții greșite să ia legătura cu oameni care ar putea să îi pună pe o linie mai neplăcută din punct de vedere investițional. Va fi o infuzie care din punct de vedere energetic vine și aduce în prim-plan cauzele unei situații cu care vă confruntați în ultima vreme. Reușesc să și explice de ce se întâmplă acest lucru.

Capricorn

Li se oferă șansă să relaționeze cu oameni care în felul lor de-a fi îi apropie de divinitate. Au în destin să înțeleagă ce au de transformat. Transformările sunt de o intensitate, încât dacă o să îi vedem peste un an sau doi aproape că nu o să îi mai recunoaștem. Trec prin transformări de o mare intensitate. Au și foarte multe oportunități.

Vărsător

Sunt câteva zile de mare forță. Este foarte important să înțelegeți ce persoane mai au un rol în viața dumneavoastră și cum. Se pune accentul pe o discuție lămuritoare pe care zilele următoare este foarte posibil să o aveți cu o persoană apropiată sufletului dumneavoastră. S-ar putea ca vărsătorii să reevalueze tot ceea ce au în posesie, tot ceea ce le aparține.

Pești

Vom vedea pești cărora is e accentuează norocul în plan financiar dar și dumneavoastră vă vin tot felul de idei. Înțeleg cam cum să facă să devină mai inventivi financiar. Este o invitație la a manageria corect planul material, afaceri, inevestiții care să aducă împliniri, nu doar materiale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest