Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre karma de neam. Cum se pot explica penalizările și destinele asemănătoare ale unor persoane din aceeași familie (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre karma de neam. Cum se pot explica penalizările și destinele asemănătoare ale unor persoane din aceeași familie (VIDEO)
Alina Bădic și invitata sa, Ingrid Baciu, au vorbit despre karma de neam.

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre karma de neam. Invitata sa a fost Ingrid Baciu.

Un alt subiect abordat în cadrul emisiunii a fost cel legat de descărcările karmice și cum le putem recunoaște.

Citește și: Horoscop Alina Bădic: Saturn retrograd în perioada 4 iunie – 23 octombrie. Ce înseamnă acest lucru pentru fiecare zodie (VIDEO)

Despre karma de neam

Sunt elemente karmice pe care le găsim și în destinul străbunicilor, bunicilor sau părinților. Se mai întâmplă ca diverse persoane dintr-o anumită familie să aibă un gen de destin asemănător, de exemplu un gen de penalizare evidentă – nu se alege nimic în plan financiar sau nu reușesc să-și întemeieze o familie.

Lucruri care aparent pot părea nedreptate, chiar un abuz, se explică foarte mult dacă te gândești că fix atunci omul e victima unui blestem din neam, a afirmat Alina Bădic.

Omul respectiv începe să aibă un comportament agresiv, face lucruri care nu au nicio noimă, caută pricină în jur, dar el e sub imperiul unui blestem care are drept scop să-l îndepărteze de toată lumea.

Sfatul ar fi, spune Bădic, să avem o rezervă când anumite lucruri par agresive și de neînțeles, căci în spatele lor fi karme de neam dificile, blesteme de neam. Trebuie fim vigilenți și rezervați în a emite păreri, pentru că nu știm ce se poate întâmplă în spatele unor aparente nedeptăți.

„E incomparabil mai ușor să dezlegi un blestem decât un prost obicei”

„Din perspectivă spirituală, e mult mai ușor, incomparabil mai ușor să dezlegi un blestem decât un prost obicei. Un blestem a fost făcut cândva, un prost obicei rulează din generație în generație, zi de zi. El atinge o masă critică de energie și informație distorionată care dă pe afară”, a explicat și Ingrid Baciu.

Așa se întâmplă ca un lucru să se repete din neam în neam – aceleași boli, de exemplu, sau același destin. Și atunci trebuie văzut ce duc ei din neam în neam, ce credințe, ce principii au.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest