Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 15 – 21 mai. Vărsătorii sunt foarte munciți din toate punctele de vedere (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 15 - 21 mai. Vărsătorii sunt foarte munciți din toate punctele de vedere (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 15 – 21 mai 2022. Invitatul ei a fost Lucrețiu Tudoroiu.

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 15 – 21 mai

„O săptămână foarte interesantă urmează din punct de vedere al aspectelor astrale. Avem pe 16 mai un fenomen foarte interesant de Lună Plină pe axa Taur – Scorpon. În continuare planete foarte relevante pe grad anaretic, printre care și deja celebrul Pluton, proaspăta intrare a lui Jupiter în semnul Berbecului, acolo unde se dinamizează toate lucrurile.

O sugestie pentru toată lumea de a începe ceva, de a demara anumite activități. Nici nu contează exact ce facem, important e să începem. Ce vom începe zilele acestea s-ar putea să fie un început promițător pentru restul anului.

Conjuncția Soarelui cu Nodul Nord, aspect de mare forță, care vorbește despre o potențială înscriere pe linia corectă de destin pentru noi toți. Un Venus conjunct cu Kiron și Marte conjunct cu Neptun în continuare în Pești – Iată câteva aspecte”, a susținut Alina Bădic, în debutul emisiunii „360 de grade”.

Berbec

Pentru Berbeci, proaspăta intrare a lui Jupiter în semnul lor e marele eveniment astral de care se vor bucura cel puțin în următoarea jumătate de an. Și Micul Benefic e acum în semnul lor, ceea ce mare lucru. Și vindecătorul Kiron e tot în semnul lor, fapt ce arată că Berbecii au o șansă extraordinară de a vindeca anumite situații, anumite restanțe, ceva ce îi deranja până acum. E un ajutor, un sprijin din partea Universului pentru a depăși anumite obstacole.

Taur

Uranus, cel care ne face cele mai mari probleme acum, e în semnul lor și va mai fi vreme îndelungată. Un Soare care se pregătește acum, dar e conjunct cu Nodul Nord. Asta înseamnă o înscriere autentică a nativilor pe linia lor de destin. Deci trebuie să fie foarte atenți cu ce se intersectează zilele acestea, mare atenție la simbolistică.

Gemeni

Gemenii pot avea discuții foarte penetrante din punct de vedere al impactului asupra celorlalți. Își pot negocia diverse avantaje, pot să stabilească niște date al problemei și să rezolve lucruri într-un timp record. Pot apela la oameni de mare forță, care pot juca un rol karmic în viața lor. Sunt avantajați Gemenii care au profesii legate de comunicare, pedagogie, negocieri.

Alina Bădic a prezentat horoscopul săptămânii 15 – 21 mai

Rac

Racii vor simți o infuzie energetică de mare forță. Tot ce ține de planul relațional, prieteni, persoane dragi, capătă relevanță. Mesajul pentru ei poate veni pe zona relațională. Tot ce se întâmplă zilele acestea e de mare forță.

Leu

Leii sunt puși pe gânduri în plan profesional, e o anumită inconstanță de ceva vreme. Pot cumva să intuiască la ce se referă instabilitatea, să vadă lucrurile cum sunt, pe ce se pot baza și pe ce nu. Au o intuiție fantastică, au viziuni incredibile pe zona ezoterică, paranormală.

Fecioară

Sunt câteva zile care vin cu ceva mesaje. Fecioarele vor să găsească un drum, ceva care să le motiveze fie intelectual, fie la nivelul cunoașterii, fie o anumită formă de a se îmbunătăți, vor să cerceteze, să călătorească. Fecioarele au mesaj pe plan material.

Horoscopul pentru fiecare zodie, prezentat de Alina Bădic

Balanță

Zona banilor devine foarte importantă. Sunt elemente din zona achizițiilor, renovărilor sau a modului de gestionare a zonei financiare. E foarte important să valorifice anumite lucruri. Teste destul de grele privind modul în care Balanțele se raportează la oameni care au ceva greutate în viața lor. Unele Balanțe s-ar putea să se gândească să se mute sau că vor altceva din punct de vedere al locuinței.

Scorpion

Luna Plină îi surprinde într-o postură în care au de luat decizii. Au impact foarte mare asupra celorlalți. Vor fi diverse forme de revelație, stări intuitive, comunicare din astral, vise. Scorpionii vor înțelege multe lucruri prin intercalarea cumva cu zona de paranormal. Au multe lucruri de câștigat de pe urma relațiilor.

Săgetător

S-ar putea să existe mesaje interesante pe zona legată de serviciu. Probabil au ceva nemulțumiri legate de zona profesională, anumite elemente fiind destul de inflexibile, instabile. Mesajele le arată dacă sunt pe direcția corectă sau greșită. Majoritatea nativilor își vor demonstra calitățile intelectuale, calitățile la locul de muncă, vor demonstra că sunt foarte bine pregătiți. Pot deveni un fel de mentori la locul de muncă.

Predicțiile astrale în săptămâna 15 – 21 mai

Capricorn

Planul personal e foarte relevant zilele acestea, pot avea situații de infuzie energetică din partea celorlalți, primesc mesaje de la oameni la care țin. E de urmărit cine se apropie de ei, cu ce mesaje, cine-i supără, cine-i dezamăgește sau dimpotrivă. Capricornii să fie maturi și să înțeleagă care sunt acele persoane cărora să le acorde credit în continuare.

Vărsător

Vărsătorii și-au luat în foarte în serios o resposabilitate, dar trebue să înțeleagă că trebuie să fie mentori pentru cei care au nevoie de ei, trebuie să învețe să-i ajute pe alții, dar și pe ei. Aceste responsabilități sunt pe karmă. Vărsătorii sunt foarte munciți din toate punctele de vedere, au multe responsabilități, apelează multă lume la ei, nu prea au timp de lucruri pentru sufletul lor.

Pești

O intuiție extraordinară. Peștii au cam înțeles diverse situații cu care s-au intersectat, de ce s-au intersectat cu ele, de ce sunt pe un anumit drum. Marele Benefic și Micul Benefic sunt acum pe Casa a doua, a investițiilor, care le propune noi modalități de câștig, le propune să înțeleagă diverse lucruri privind modul de a câștiga bani.

Urmăriți B1TV.ro și pe