Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 22 – 28 mai. Nativii Taur sunt în fața unor decizii strategice din punct de vedere material. Nu sunt ușor de luat

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 22 – 28 mai. Nativii Taur sunt în fața unor decizii strategice din punct de vedere material. Nu sunt ușor de luat

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 22 – 28 mai 2022. Invitatul ei a fost Lucrețiu Tudoroiu.

Câteva aspecte astrale de mare forță săptămâna ce urmează! Un marte anaretic care nu se simpte foarte bine în semnul peștilor, punct mijlociu între Neptun și Jupiter, un Jupiter, după cum bine știm, proaspăt intrat în semnul berbecului. Venus și el în exil în berbec, alături de Kiron, în continuare Uranus care se apropie de nodul nord în semnul Taurului și Soarele care face o conjuncție superbă cu Mercur, ambele în semnul gemenilor, unde Mercur se simte foarte bine. Nu putem uita prezența lui Pluton pe ultimul grad din semnul Capricornului.

Citește și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Omului îi e dat să aibă acces la elemente din viitor. Cum putem afla informații despre ce urmează să se întâmple

Berbec

Se găsesc într-o postură mai deosebită zilele acestea, deoarece guvernatorul lor se găsește într-o postură mai deosebită. Pe ultimele grade în semnul Peștilor unde nu e  cel mai confortabil loc. Trebuie să fie foarte atenți să înțeleagă care pot fi potențialii dușmani, potențialele elemente neoneste din viața lor, să nu marșeze în situații pe care nu le cunosc zilele acestea. Trebuie să fie atenți la posibile elemente mai puțin corecte, mai puțin oneste cu care se pot intersecta într-o manieră chiar puțin agresivă.

Taur

Sunt în fața unor decizii destul de strategice din punct de vedere material. Nu sunt decizii ușor de luat. Este ceva ce vine în puternică contradicție cu propria lor personalitate. S-ar putea să le fie destul de greu să ia aceste decizii. Ceva îi îndrumă spre o direcție, ceva spre altă direcție. Nu mai știu ce și cum.

Gemeni

Câteva zile foarte favorabile, zile în care pot lua decizii de anvergură, pot semna contracte foarte bune, avem un mercur care este în aspect pozitiv cu Pluton. Aduce către gemeni tot felul de proiecte care vin și pe o filieră Karmică. Pot încheia contracte, pot semna cu anumite persoane importante, pot face lucruri de o manieră predestinată.

Rac

Într-un context în care fiecare își pune foarte multe întrebări, evident și racii cu acest marte pe grad anaretic în semnul peștilor sunt provocați de către destin. Racii au de luat decizii care țin foarte mult de universul lor. Intrarea soarelui pe casa a 12-a alături de mercur îi face ușor conflictuali în interiorul lor. Sunt multe lucruri care îi pun pe gânduri. Este și ceva care îi nemulțumește.

Leu

Este destul de dificil zilele acestea cu această conjuncție soare-mercur să decidă în privința unor situații legate de oameni care reprezintă ceva pentru ei. Se găsesc în fața unor decizii legate de prieteni, prieteni care sunt destul de evoluați, de elevați, de importanți pentru ei, într-o manieră în care pot exista și discuții în contradictoriu și o oarecare polemică, dar totodată și ceva foarte constructiv.

Fecioară

Apare un conflict care se cere înțeles. Vor avea cu siguranță o agresiune zilele acestea și în urma acestei agresiuni le ridică semne de întrebare. Neptun este o planetă foarte înțeleaptă, este responsabilă cu casa a 12-a care este o casă a finalităților. Poate fi și o descărcare din altă viață. Cu siguranță ei se vor asocia cu acest conflict, într-o manieră în care el vorbește despre ei altă dată.

Balanță

Poate fi o provocare pe zona profesională, pot apărea elemente care nu neapărat că nu le fac plăcere dar îi solicită suplimentar de o manieră în care ei nu înțeleg foarte bine ce trebuie să facă. Trebuie mers pe intuiție, și lucrul acesta ei îl fac de ceva vreme, să își descopere talentul, harul. Poate fi vorba despre ceva ce încă nu au discutat, nu au pus la punct. Poate fi ceva care vine precum o revelație pentru ei.

Scorpion

Vor avea foarte multă satisfacție. Marte vine cu o invitație foarte frumoasă pe semnul peștilor. Este o casă a creativității, o casă a unor lucruri pe care le pot face într-un mod deosebit. Marte conjunct cu neptun vorbește despre faptul că și ei trebuie să identifice un eventual conflict în viața lor. S-ar putea să aibă surpriza plăcută să primească avantaje materiale din partea unor persoane la care nu se așteptau, provocând un mic conflict.

Săgetător

Vor identifica acest element de mic conflict pe planul acesta domestic al familiei dar îl vor potența și îl vor transforma în ceva pozitiv. Are o tentă pozitivă această conjuncție. Este bine să înțeleagă care este sursa în declanșarea acestei situații, ușor agitate. Au crescut anumite lucruri din ceea ce dețin, au știut cum să le crească, cum să le potențeze. Au pus la punct lucruri importante din punct de vedere financiar.

Capricorn

Pot face ceva foarte constructiv. Interesant ar fi să înțeleagă că poate ar fi bine să gândească de mare intensitate psihică, să se concentreze pe lucruri importante. Pot avea revelații privind dinamica emoțională, își pot da seama ce este cel mai bine să facă, cu ce oameni să se întâlnească, încotro să ducă lucrurile.

Vărsător

Este un moment în care își pot da seama de anumite impedimente pe care le-au avut în ultima vreme în plan material șid e unde au venit. Pot descoperi o persoană care le-au pus bețe în roate sau pot descoperi o anumită situație de așa zis eșec, de unde a fost și cine este vinovat. Pot identifica elemente perturbatoare în viața lor, pot identifica chiar persoane care pe undeva i-au băgat în încurcături sau i-au pus în situații neplăcute. Pot lua atitudine față de aceste persoane.

Pești

Sunt o zodie care cam trebuie să simtă durerile celorlalți, problemele celorlalți, sunt compasionali, sunt forțați de destin să fie. S-ar putea să înfrunte situații care sunt tangențiale destinului lor, care vorbesc despre diverse aspecte ale naturii umane. Peștii sunt responsabili cu probleme sufletești. Această conjuncție marte-neptun aduce în prim-plan un conflict.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - S-a enervat Hulk. Actorul Mark Ruffalo, după decizia Curții Supreme din SUA privind avortul: „Separarea dintre stat și biserică a fost distrusă. Trebuie să luptăm” / Barack Obama îndeamnă la proteste
00:00 - Liderii UE avertizează: Europa ar putea rămâne fără gaze în sezonul rece
23:43 - Ciucă, într-o „situație extrem de nefericită” pentru că nu a lămurit acuzațiile de plagiat, iar judecătorul care l-a ”salvat” se pensionează. Emilian Isăilă: Din perspectivă etică și morală, lucrurile nu s-au rezolvat (VIDEO)
23:39 - Cristina Ich vorbește deschis despre relația cu fiul lui Victor Pițurcă: „A fost o perioadă în care efectiv îmi venea să fug de acasă”
23:18 - Sebastian Dobrincu, pierderi mari în afaceri. Ce se întâmplă cu averea tânărului milionar
23:04 - Capră – eroină în Ucraina: a declanșat mai multe grenade și a rănit aproximativ 40 de soldați ruși
22:55 - Una dintre marile țepe de pe litoralul românesc. Metoda cunoscătorilor pentru a nu se lăsa păcăliți
22:52 - Cristian Popescu Piedone va primi o sumă imensă de bani de la Direcția Națională Anticorupție
22:38 - Diplomația rusă – reacții contradictorii la decizia Consiliului European de a acorda Republicii Moldova și Ucrainei statut de candidat la aderarea la UE
22:26 - Aurescu, după ce R.Moldova a devenit candidat pentru aderarea la UE: „Se datorează în foarte bună măsură și eforturilor României, mai ales ale președintelui” / Cum a contribuit România la noul Concept Strategic al NATO (VIDEO)