Horoscop Alina Bădic pentru zodia Taur 2022. Schimbări importante, începând cu luna mai!

Horoscop Alina Bădic pentru zodia Taur 2022. Schimbări importante, începând cu luna mai!
Horoscop Alina Bădic pentru zodia Taur 2022. Schimbări importante, începând cu luna mai!

Nativii Taur încep anul cu marele benefic pe Casa Vărsătorului, ca simbol de extindere a relațiilor, ce le pot aduce beneficii pe termen lung. Renegocieri care țin de inteligența superioară, lansare în proiecte noi, al cărăr scop este generozitatea și implicarea în acte de mare forță socială.

Intrarea Nodului Nord, ca simbol de intrare pe karmă, în semnul dumneavoastră pe 18 Mai, vine ca o invitație de a vă gândi în complicitate cu Destinul la ceea ce aveți de făcut în primul și în primul rând la deschiderea anului.

Prioritatea lui 2022, ca sa spunem așa… Faimoasa conjuncție de pe data de 12 aprilie între Neptun și Jupiter vă atrage către o rampă care poate vorbi despre Menirea dumneavoastră.

2022, un an favorabil achiziţiilor

Moment ideal pentru a medita asupra filozofiei vieții, dar în primul rând pentru a aduce la lumină proiecte pe care până acum nu ați avut curajul să le puneți în practică.

Din luna Mai, schimbările pot deveni ușor agresive, anumite evenimente pot lua o turnură neașteptată… dar benefică. Un an caracterizat de o anumită depășire a standardelor obișnuite, cercetare pe zona extrasenzorială, grație prezenței jupiterano neptuniene în semnul Peștilor. Un an favorabil achizițiilor de orice fel, motivației profesionale, șansă pentru cei ambițioși.

Examinați toate oportunitățile și alegeți calea ce vă reprezintă cu adevărat. Un an în care strategia este foarte importantă, identificarea tuturor situațiilor benefice. Eclipsele anului poartă un marcaj de forță pentru dumneavoastră, mai ales că trei dintre ele au loc cu Soarele sau cu Luna în Taur.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:50 - 12 morți și 40 de răniți, în urma bombardamentelor din Donbas
19:45 - Imnul și steagul din așa-zisul Ținut Secuiesc au fost nelipsite la finala Cupei României U19, disputată de echipele lăudate de Eduard Novak. S-a scandat și „Ria, Ria, Ungaria”
19:38 - „Variola maimuței” se răspândește rapid în țările europene. Italia și Suedia au identificat noi cazuri
19:20 - Grupul de Luptă al NATO în România se constituie oficial: Forțele principale vor fi dispuse la Cincu. Totodată, Franța va disloca un detașament de apărare antiaeriană la Capu Midia
19:13 - Ce crede fiica președintelui rus despre conflictul ruso-ucrainean. Jurnaliștii ruși au publicat mesajele fiicei lui Putin
19:11 - Emmanuel Macron vrea ca Uniunea Europeană să emită „un aviz rapid” la cererea Republicii Moldova de aderare la UE
19:01 - Joe Biden i-a primit la Casa Albă pe liderii din Suedia și Finlanda. Președintele SUA susține ferm intrarea celor două „mari democrații în cea mai puternică alianță defensivă din istoria lumii”
18:30 - O fostă parlamentară norvegiană s-a înrolat în Legiunea Internațională pentru a lupta în războiul provocat de Vladimir Putin
18:17 - Cristian Bușoi: Vom avea suficient gaz în iarna viitoare și vom fi protejați de cei care folosesc sursele de energie ca armă de șantaj
18:03 - Nicolae Ciucă: Coaliția funcționează cât se poate de bine nu numai la nivel central, ci și la nivel local / Vrem ca tinerii să poată să participe la tot ceea ce înseamnă dezvoltarea europeană în libertate și siguranță (VIDEO)