Horoscop Alina Bădic: Saturn retrograd în perioada 4 iunie – 23 octombrie. Ce înseamnă acest lucru pentru fiecare zodie (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic: Saturn retrograd în perioada 4 iunie - 23 octombrie. Ce înseamnă acest lucru pentru fiecare zodie (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru perioada 4 iunie – 23 octombrie 2022, în care Saturn este retrograd. Invitatul ei a fost Lucrețiu Tudoroiu.

Alina Bădic, horoscop pentru perioada 4 iunie – 23 octombrie

„Saturn, marele senior al karmei, își începe astăzi retrogradarea până la sfârșitul lunii octombrie, invitând la intelepțire în acele domenii în care ni se cere responsabilizare. Încercați să găsiți punctul de sprijin și persoanele la care trebuie să vă raportați cu adevărat”, a susținut Alina Bădic, în debutul emisiunii „360 de grade”.

Citește și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Horoscopul chinezesc în Luna Calului, sub element Foc Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)

Berbec

Solicitarea de bază în perioada 4 iunie – 23 / 25 octombrie e de a înțelege care sunt prietenii pe care se pot baza cu adevărat. Și nu doar prieteni, ci oamenii în general pe care se pot baza. Trebuie să facă un fel de evaluare, să vadă cine le poate oferi sprijin și pe cine ei ar trebui să ajute. Cei care au de dat examen sau de obținut diplome e foarte important să o facă în această perioadă, poate chiar apelând la oameni de sprijin. Nu în sens de pile, ci în sens de a obține îndrumare, de a cere sfaturi.

Taur

Trebuie să fie atenți cum se poziționează în domeniu financiar, ce investiții fac, cu cine se asociază. S-ar putea să se întâmple lucruri care pe undeva vin cu o infuzie energetică suplimentară, adică cineva să se răzgândească, de exemplu.

Gemeni

Gemenii trebuie să fie atenți să urmărească și să înțeleagă care ar fi acele discuții absolut necesare. Sunt discuții cu anumite persoane pe care trebuie să le purtăm pentru a ne asigura o anumită evoluție. Ei pot relua anumite discuții cu anumite persoane cu care anterior nu ajunseseră la un numitor comun.

Horoscopul pentru fiecare zodie, în perioada 4 iunie – 23 octombrie

Rac

Racii ar trebui să fie puțin mai atenți și să regândească tot peisajul financiar. Trebuie să fie foarte, foarte atenți la tot ce ține de investiții, risc financiar, drămuirea banilor, investiii. Trebuie să existe o strategie, să vadă cum pot optimiza orice sursă de câștig.

Leu

Leii trebuie să înțeleagă că pe undeva poate n-ar strica un efort suplimentar pentru a se plia pe personalitatea sau pe părerile, plăcerului partenerului, oricare ar fi el, de viață, de afaceri etc. Efortul poate duce la armonia acestui parteneriat. Parteneriat înseamnă orice relație care presupune o anumită determinare din partea ambelor părți, un soi de responsabilitate ce ține de ambii. Leilor li se va cere la modul puțin nefiresc să revină asupra unei situații care până acum nu a fost chiar ca la carte. Acum, în perioda de retrogradare a lui Saturn, 4 iunie – 23 octombrie, se reglează pentru a se plia pe parteneriate.

Fecioară

Fecioarele s-ar putea să facă anumite lucruri la locul de muncă, sau acolo unde e partea de execuție cea mai importantă din viața lor, într-un fel de exces de zel. Fecioarele sunt obligate să se responsabilizeze masiv la locul de muncă sau acolo unde ele depun cel mai mare efort. Luna Plină vorbește și ea de șansa de a vedea cam care e domeniul de care trebuie să se ocupe mai mult, căci poate le-a scăpat ceva sau poate sunt persoane cu care ar putea colabora mai mult.

Horoscop 360 de grade pentru perioada 4 iunie – 23 octombrie

Balanță

Balanțele vor să devină foarte bune specialiste. Intervalul 4 iunie – 23 octombrie o să le determine să înțelegeaă că e important să fie un punct de referință la locul de muncă. Își vor dori să fie persoane de impact asupra celorlalți, oamenii le vor cere părerea. E posibil să se responsabilizeze acolo unde sunt deja foarte buni specialiști. Un soi de conflict verbal în urma căruia pot ajunge la soluții, deci de la o polemică pot ajunge la rezolvări.

Scorpion

Scorpionii sunt invitați, de o manieră clară, să se ocupe în această jumătate de an de un membru al familiei sau de o casă, de ceva care are clar legătură cu domeniul domestic. E ceva ce poate avea și o componentă karmică, ceva ce nu e ușor de rezolvat și de reglat.

Săgetător

Săgetătorii vor fi forte interesați să vadă care sunt acei parteneri de afaceri sau proiecte cu care pot face un parteneriat semnifiativ. S-ar putea să-și reevalueze sau să ia legătura cu oameni cu care nu au mai discutat de ceva vreme, dar cu care aveau proiecte importante, persoane cu putere de decizie, cu autoritate, persoane care vor un soi de validare din partea lor. Pot apărea și discuții ușor obostoare, fiind o componentă karmică.

Alina Bădic, horoscop pentru fiecare zodie în perioada 4 iunie – 23 octombrie

Capricorn

În perioada 4 iunie – 23 octombrie, cu Saturn retrograd, Capricornii își vor trece în revistă și-și le vor revendica toate lucrurile care li se cuvin. Dacă au muncit într-o relație foarte mult, își revendică drepturile, la fel dacă și-au ajutat prietenii, la fel în orice domeniu în care au muncit. Ei nu scot ochii celorlalți, dar pun punctul pe i și-și revendică drepurile. Are loc o trezire spirituală. Din păcate, ea poate veni și printr-o suferință, prin ceva ce-i obligă la purificare, poate veni și printr-o persoană care le e mentor, chiar dacă îi poate face să sufere. De asemenea, poate apărea un mentor.

Vărsător

Până pe 23 octombrie, Vărsătorii se vor ocupa de un anumt domeniu în mod special care îi va obliga să devin mentori, profesori, punct de reper pentru ceilalți. Vor deveni persoane de impact pentru cei din jur, vor exercita influență. E destul de relevant pentru ei să înțeleagă cam care le e misiunea în aceatsă perioadă. Vărsătorii se vor întreba de ce trebuie să se ocupe în perioada urmăroare. Luna Plină vorbește pentru ei de axa relațiilor și a persoanelor apropiate, deci s-ar putea să aibă tot așa o misiune, ceva de învățat prin interacțiune. Se face o selecție a oamenilor.

Pești

Peștii au dorința mare a descoperi ce-i apasă cel mai rău sufletește, în ideea de a reveni asupra unor lucruri pe care le-au sesizat în trecut, iar acum e evident că trebuie să se ocupe de această chestiune. Ce nu au rezolvat la timp au ocazia acum să facă. Toată luna aceasta ei tot vor încerca, au și prieteni karmici, să descopere ce oameni îi pot ajuta să pună punctul pe i în problema care îi apasă. Poate fi o problemă din alte vieți sau consecințe a unor lucruri petrecute în alte vieți.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest