HOROSCOPUL pentru zodia PEŞTI, în perioada 7 – 14 aprilie, prezentat de Alina Bădic, alături de Valeriu Pănoiu şi Dan Lungu (VIDEO)

HOROSCOPUL pentru zodia PEŞTI, în perioada 7 - 14 aprilie, prezentat de Alina Bădic, alături de Valeriu Pănoiu şi Dan Lungu (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, alături de invitaţii săi Valeriu Pănoiu şi Dan Lungu, horoscopul perioadei 7-14 aprilie 2018.

„Moment de mare intensitate spirituală și cu puternică conectare în planul divin, la tot ceea ce ne liniștește sufletul și ne face mai buni, ieșire totală din tiparele negative și pesimiste pe care fiecare le-am accesat la un moment dat. Profunzime a trăirilor fiecăruia în funcție de drumul parcurs anterior; forță și revelație pentru cei care au depus efort în această zonă.”

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
17:31 - Florin Cîțu a plecat dintr-o conferință de presă, deranjat de întrebările jurnaliștilor (VIDEO)
17:26 - Ludovic Orban avertizează: „Dacă Iohannis îl va nominaliza pe Cîțu premier, va încălca Constituția”
17:26 - Suedia: Explozie într-un bloc din orașul Göteborg. Poliția ia în calcul un atac cu bombă
17:16 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri financiare!
17:15 - Florin Cîțu: „Îi așteptăm pe cei de la USR să discutăm și să mergem cu această coaliție mai departe. Vom trage linie în momentul în care vor vota moțiunea alături de PSD sau AUR”
17:12 - Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele Hotărâri de Guvern privind prelungirea stării de alertă și pe cea care introduce certificatul verde COVID. Decizia nu e definitivă
17:00 - Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
16:55 - Ludovic Orban, după decizia conducerii Parlamentului privind moțiunile de cenzură: Încă o hotărâre neconstituțională, luată de aceeași majoritate PSD – partea PNL pro-Cîțu. Penibil (VIDEO)
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tunzi noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR (VIDEO)