Profeţii despre sfârşitul lumii – Păcatele care duc spre Apocalipsă: ”Lumea nu mai conștientizează răul pe care îl face” (VIDEO)

Profeţii despre sfârşitul lumii - Păcatele care duc spre Apocalipsă: ”Lumea nu mai conștientizează răul pe care îl face” (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, despre ce au profețit sfinții noștri duhovnici în legătură cu sfârșitul lumii. Semne au fost prorocite de-a lungul timpului de către sfinții noștri părinți, Ilie Cleopa, Iustin Pârvu, Ilarion Argatu, Arsenie Papacioc și mulți alții.

Invitații Alinei Bădic au fost părintele stareț David Antim, preotul Visarion Alexa, Cristian Curte, jurnalist Radio România Actualități, și Iulian Capsali, publicist. Aceștia au vorbit și despre cauzele, pricinile, păcatele sau fărădelegile care ar putea atrage asupra noastră o posibilă astfel de penitență.

Și asta pentru că profețiile sfinților părinți pot fi avertismente. Nu înseamnă neapărat că se vor împlini, dar nici nu putem exclude faptul că acestea vor deveni realitate dacă păcatele oamenilor vor fi tot mai grele.

”Lumea nu mai are conștiința păcatului, nu mai conștientizează răul pe care îl face”, a susținut părintele stareț David Antim.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.