52 de trenuri au fost anulate din cauza viscolului (VIDEO)

52 de trenuri au fost anulate din cauza viscolului (VIDEO)
Foto: ziaruldeiasi.ro

UPDATE: Din cauza condițiilor meteo, numărul trenurilor anulate a ajuns la 52. Cele mai multe sunt în județul Constanța.

De asemenea, au fost anulate garniturile și pe rutele Caracal-Corabia, Roșiori Nord – Turnu Măgurele și Roșiori Nord – Zimnicea.

CFR a anunțat că nu sunt linii închise sau trenuri blocate, iar circulația se desfășoara în condiții de iarnă.

UPDATE: Numărul trenurilor anulate a ajuns la 37, cele mai multe pe rute din sudul țării, a anunțat Alina Predescu, purtător de cuvânt CFR Călători, pentru B1 TV.

Capitala şi 12 judeţe din sudul şi estul ţării sunt, de luni dimineaţă, sub atenţionare cod portocaliu de ninsori abundente şi viscol.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

CFR Călători a anunțat că 13 trenuri programate să circule luni în judeţele Constanţa, Ialomiţa şi Tulcea au fost anulate din cauza vremii nefavorabile. Circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar la nivelul sucursalelor Bucureşti, Galaţi, Braşov, Constanţa şi Craiova s-au instituit Comandamente de Iarnă.

”Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pentru evitarea unor situaţii nedorite pentru pasageri, pe rutele Constanţa – Mangalia, Constanţa – Medgidia – Tulcea Oraş şi Ciulnita – Slobozia Veche se reduce numărul trenurilor, traficul de călători între aceste localităţi urmând să fie preluat de restul garniturilor din grafice. De asemenea, au fost anulate trenuri şi pe rutele Caracal-Corabia, Roşiori Nord – Turnu Măgurele şi Roşiori Nord – Zimnicea”, anunţă CFR Călători.

Trenurile programate la plecare sau sosire în Gara de Nord din Bucureşti au întârziri cuprinse între 10 şi 75 de minute.

Călătorii sunt rugaţi să se informeze, înainte de efectuarea călătoriei, dat fiind că vremea ar putea cauza noi schimbări în circulația trenurilor.

De asemenea, nicio navă nu intră sau iese din porturile din Constanţa şi Midia.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe