Aglomerație pe Valea Prahovei și pe A2, pe sensul către Capitală. Centrul Infotrafic, recomandări pentru șoferi

Aglomerație pe Valea Prahovei și pe A2, pe sensul către Capitală. Centrul Infotrafic, recomandări pentru șoferi
foto: Pixabay

Este trafic intens pe Valea Prahovei, pe sensul spre Capitală, dar și pe Autostrada A2 București-Constanța, tot pe sensul către București, a informat duminică după-amiază Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Aglomerație pe Valea Prahovei și pe A2, pe sensul către Capitală, potrivit Centrului Infotrafic

Dacă pe Centura Vest a municipiului Ploiești traficul se regăsește în valori normale, la Comarnic este trafic intens pe sensul către Capitală. La ora 16:30, era formată o coloană în mișcare între km. 109-108.

Totodată, potrivit autorităților, este trafic intens pe raza stațiunilor Predeal, Azuga, Bușteni, Sinaia, pe sensul de coborâre, între km. 138-128. La 16:30, la Bușteni și Azuga era semnalată ploaie, pe alocuri torențială.

În ceea ce privește situația de pe A2, pe sensul către Capitală, a avut loc o tamporare între trei autoturisme la km. 203, pe raza localități Bărăganu din județul Constanța. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, dar s-a format o coloană în mișcare de aproximativ un kilometru.

Trafic intens era și între localitățile Cernavodă și Fetești la ora 16:30, fiind formată o coloană de autoturisme pe aproximativ 6 kilometri. Tot atunci, pe DN 39 Constanța – Mangalia, se circula în coloană pe raza stațiunilor Tuzla, Eforie Sud, Eforie Nord și Agigea.

„Recomandăm conducătorilor auto să opteze pentru rute alternative, să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic. De asemenea, îi sfătuim pe șoferi să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp”, spune Centrul Infotrafic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)