Alerta cu bombă de la mall nu s-a confirmat, anunță IPJ Brașov. Centrul comercial fusese evacuat

Alerta cu bombă de la mall nu s-a confirmat, anunță IPJ Brașov. Centrul comercial fusese evacuat
Foto simbol: Pixabay

UPDATE, 28 iulie, ora 20.25: Amenințarea bombă care a vizat un mall din Brașov nu s-a confirmat, a anunțat joi seară Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, potrivit Agerpres.

„În urma investigaţiilor efectuate de către personalul specializat al instituţiilor abilitate s-a constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan.

Știrea inițială: Un mall din Brașov a fost evacuat, joi după-amiază, în contextul în care a fost vizat de un anunț referitor la plasarea unei bombe.

Mall din Brașov evacuat din cauza unei alerte cu bombă

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a precizat că anunțul respectiv a venit pe adresa de corespondență electronică a Poliției Locale Brașov, în jurul orei 14:37.

Este vorba despre centrul comercial AFI de pe bulevardul 15 Noiembrie.

„În aceste momente sunt efectuate verificări de către toate instituţiile cu atribuţii în domeniu. Au fost dispuse, de urgenţă, măsuri de evacuare a tuturor persoanelor din locaţie, restricţionarea traficului în perimetrul adiacent, fiind efectuate verificări de către personalul specializat”, spune IPJ Brașov.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:53 - O femeie din Arabia Saudită, condamnată la 34 de ani de închisoare, pentru postări pe Twitter
22:51 - Soția lui Rudel Obreja, eliberat din închisoare pentru a se trata de cancer: „Atitudinea medicului de la Jilava a fost o condamnare la moarte” (FOTO)
22:21 - Explozie uriașă la o moschee din capitala afgană, Kabul: Cel puțin 20 de persoane au murit
22:17 - Surse: PSD vrea ca UDMR să rămână la guvernare / Președintele Iohannis, tot mai irelevant, a cerut degeaba ca liderii maghiari să prezinte clarificări publice față de declarațiile lui Viktor Orban
21:51 - Nepotul lui Gheorghe Turda s-a căsătorit. Marele eveniment s-a petrecut în Maramureș și a avut peste 700 de invitați
21:48 - Nadia Comăneci, dezvăluiri neașteptate despre David Popovici: „Aștept să ne revedem curând”
21:37 - Polițiștii de penitenciare îi cer premierului Ciucă să-și demită consilierii / Bogdan Ghelbere, Ciprian Hojda și Iulian Chifu, complet nepregătiți în discuția cu sindicaliștii care au protestat la Guvern
21:08 - Herson: Atac fulgerător realizat de ucraineni. Forțele armate au reușit să distrugă o bază militară rusă
21:08 - Românii amendaţi în pandemie pentru că nu au completat formularul PLF pot cere restituirea banilor. Ce au de făcut
20:52 - Marius Pașcan: „Liderii Ungariei sunt și europeni, și cu rușii pentru resurse. Se fac că nu văd războiul dacă interesul o cere” / Prim-vicepreședintele PMP a condamnat reacția UDMR la discursul „absolut rasist” al lui Viktor Orban (VIDEO)