„Am crezut că poate glumeşte". Un bărbat i-a ȘOCAT pe medici cu tupeul lui. "OK, dar măcar daţi-mi o hârtie, ceva, care să spună că nu pot munci"

„Am crezut că poate glumeşte". Un bărbat i-a ȘOCAT pe medici cu tupeul lui. "OK, dar măcar daţi-mi o hârtie, ceva, care să spună că nu pot munci"
foto: botosaninecenzurat.ro

Un bărbat din Botoșani în vârstă de 40 de ani a sunat la 112 și a spus că are dureri puternice de spate și dorește să fie transportat la spital. O ambulanță a fost trimisă la fața locului.

Pacientul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului din Botoșani. Bărbatul i-a uimit pe medici când le-a spus că, de fapt el a vrut doar să fie scutit de muncă, conform Libertatea.

„Am crezut că poate glumeşte. A venit aproape 60 de kilometri din judeţ, cu o ambulanţă, ocupând atâta timp şi echipajul de pe ambulanţă, iar după un set complet de analize, consultat şi de specialist, i-am spus că nu are absolut nimic la spate. La care mi-a spus, «OK, dar măcar daţi-mi o hârtie, ceva, care să spună că nu pot munci, că asltfel mă pune primăria la muncă, pentru că sunt asistat social»”, a povestit stupefiat medicul de la Unitatea de Primiri Urgențe.

Doctorul i-a explicat „bolnavului închipuit” că întreg personalul medical putea să trateze în acest timp un alt pacient care, probabil, avea nevoie mai mult de ajutor.

Ultima oră
16:14 - Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunță reintroducerea șomajului tehnic pentru angajații afectați de pandemie
16:03 - Iulian Fota: Știm concentrarea de trupe și capabilitățile rusești, dar asta nu înseamnă că Rusia o să și invadeze Ucraina. Cred că deja se produce o detensionare ușoară / Nu există nicio fractură în relația SUA – UE
15:51 - Novak Djokovic, prima apariție publică după scandalul din Australia și revenirea în Serbia. Tot fără mască
15:29 - ANPC: 94 de controale la furnizori de energie și gaze. Au fost date amenzi de 645.000 lei. Facturile eronate vor fi recalculate
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)