‘AMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN’ – B1 TV difuzează o anchetă spectaculoasă despre alegerile prezidențiale din SUA, din 2020, vineri, de la ora 22.00 (VIDEO)

'AMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN' - B1 TV difuzează o anchetă spectaculoasă despre alegerile prezidențiale din SUA, din 2020, vineri, de la ora 22.00 (VIDEO)

PostulB1 TV difuzează înexclusivitate în România documentarulAMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN”, o anchetă spectaculoasă și amplă despre alegerile prezidențiale din Statele Unite, din 2020,vineri, 30octombrie, de la ora 22.00, și în reluare duminică, 1 noiembrie, de la ora 15.30.

Filmul prezintă biografia și profilul celor doi candidați,Donald Trump, președintele în funcție, candidat republican, șiJoe Biden, candidatul democrat, într-o manieră echilibrată și bine documentată.

Publicul va afla multe aspecte necunoscute despre viața celor doi candidați, mediul în care au crescut, crizele personale, obstacolele și tragediile cu care au avut de a face pe parcursul anilor, implicarea lor în afaceri și ascensiunea în politică. Astfel vor putea afla mai multe și vor înțelege mai bine ceea ce-i definește pe Trump și pe Biden, atât pe plan personal, cât și în politică.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Documentarul face o analiză a celor doi și din perspectiva anului 2020 pentru Statele Unite, un an în care pandemia de Covid-19 a lovit puternic în economia americană, deja aflată în dificultate, și o perioadă în care tensiunile rasiale au ajuns la un nivel foarte înalt, iar divizarea și polarizarea societății americane au devenit mai pronunțate ca niciodată.

Alături de aceste imagini extraordinare, ancheta conține și o serie 47 de interviuri și declarații ale apropiaților celor doi, familie, prieteni și foști colegi de clasă, consilieri, politicieni, dar și a mai multor jurnaliști apropiați de Casa Albă.

Printre cei care apar în documentar îi vom aminti pe Jill Biden (soția luiJoe Biden), Steve Bannon (fost consilier al luiDonald Trump), Rudy Giuliani (fost primar al New York-ului), Corey Lewandowski (fost șef de campanie al luiDonald Trump), Valerie Owens (sora luiJoe Biden), Roger Stone (fost consilier al luiDonald Trump), Antony Bliken (consilierul de campanie a luiJoe Biden), Anthony Scaramucci (fost director de comunicare la Casa Albă), Valerie Jarett (fostă consilieră a lui Barack Obama), Nikki Haskell (prezentatoare TV, prietenă de familie a luiDonald Trump), dar și jurnaliști de la ”The New York Times”, ”The New Yorker”, ”The Wall Street Journal”, ”The Washington Post”, ”Politico” și ”The Atlantic”.

Filmul este produs de echipa de investigații jurnalistice ”Frontline”, câștigătoare a zeci de premii Emmy, a postului american PBS și reprezintă o tradiție în mass-media din Statele Unite, fiind printre cele mai urmărite și apreciate programe TV despre alegerile prezidențiale. Primul documentar ”The Choice” a fost produs pentru alegerile din 1988, iar o dată la patru ani, echipa ”Frontline” realizează această anchetă specială pentru publicul american, devenind în timp un real reper pentru votanți.