Argelius Network – O nouă industrie muzicală!

Argelius Network - O nouă industrie muzicală!

Argelius este un proiect cripto revoluționar și în trend, implementat cu un scop interesant la bază. Argelius Token este găzduit de Binance Smart Chaine. Proiectul este încă în stadiu incipient, dar în viitor urmează să se dezvolte și mai mult.

Ce scop și viziune are Argelius?

Viziunea Argelius este aceea de a aduce industria muzicală din secolul 21 înapoi în trend, pentru a o conecta la lumea minunată a tehnologiei blockchain și a descentralizării. Argelius Token schimbă modul în care muzicienii independenți câștigă venituri din creațiile lor și le oferă acestora libertatea de a-și monetiza creațiile direct, sporind totodată și vizibilitate acestora pe piața muzicală.

Poți vedea mai multe detalii pe https://www.argelius.io/ și poți obține toate informațiile de care ai nevoie pentru a înțelege acest sistem.

Cum funcționează de fapt Argelius?

Scopul Argelius este acela de a crea un ecosistem descentralizat pentru protagoniștii muzicii și pentru artiştii viitori, pentru fani și pentru iubitorii de muzică, prin eliminarea terților, bazat pe tehnologia blockchain. De asemenea, rolul aplicației este acela de a încuraja creativitatea. Pentru a face asta, Argelius dezvoltă mai multe proiecte care să vină în ajutorul artiștilor.

Unele dintre proiecte nu se bazează pe tehnologia blockchain, dar sunt incluse într-un ecosistem benefic. Acest ecosistem este întotdeauna un loc în care creativitatea se dezvoltă în moduri infinite. Scopul principal este acela de a permite artiștilor muzicali să își maximizeze veniturile și vizibilitatea creând și oferind instrumente avansate pentru gestionarea propriei arte și pentru a obține finanțe.

Argelius intenționează să devină un reper al industriei muzicale și să ofere o nouă casă pentru protagoniștii muzicii. Argelius are un scop ambițios și este un protocol menit să ofere libertate atât artiștilor cât și fanilor. Totodată, intenționează să ofere și noi mijloace acestora.

Argelius intenționează să creeze primul festival de muzică ce va îmbrățișa industria cripto și muzicală într-un mod nou, determinând un nivel mai mare de expunere. Ceea ce îl face cu adevărat unic este că, odată ce unele dintre proiecte vor începe să genereze profit, un procent din acesta va ajunge în fondul de lichiditate. Acest lucru va face ca prețul criptomonedei Argelius să crească în mod natural și sănătos.

Când va fi listat tokenul Argelius?

După ce se încheie rundele de prevânzare, vom pregăti totul pentru a fi gata cât mai curând posibil pentru listare. Începutul va fi anunțat după ce se încheie rundele de prevânzare. Argelius Network este un proiect pe termen lung datorită planurilor pe care aplicația le dezvoltă. Cu siguranță nu toate proiectele vor reuși 100%, dar viziunea echipei este pe termen lung, ceea ce înseamnă că și rezultatele se vor vedea.

Cum pot fani să obțină profit de pe această platformă?

Ecosistemul Argelius va facilita obținerea profitului atât pentru fani cât și pentru artiștii listați. Argelius intenționează să introducă și opțiunea de ascultare pentru a câștiga. Astfel, fanii vor putea obține profit doar ascultând melodiile preferate sau făcând diverse taskuri pe platformă. Prin urmare, se poate spune că vor avea de câștigat toți cei care utilizează platforma – de la trupele sau soliștii individuali și până la fanii acestora.

Astfel va crește și expunerea formațiilor sau muzicienilor care sunt înscriși pe site, ceea ce se va traduce în profituri mai mari și o mai bună susținere a creativității pe termen lung.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Tragedie ca într-un thriller polițist la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins arătându-și organele genitale în apropierea unei școli. La două zile, criminalul a fost prins și, ulterior, declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson
19:55 - Află la ce folosește buzunarul mic al blugilor și capsele acestora
19:53 - Eduard Hellvig (SRI): Marele câștig al acestui mandat a fost separarea de politică, absolut normală într-o societate democratică
19:29 - Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu: Creșterea impozitelor pe locuințe nu va avea efect asupra persoanelor cu venituri mici