Baronul PSD de Neamţ, Ionel Arsene, ia apărarea medicilor şpăgari care au fost arestaţi: „Aceste metode bolșevice nu au sens” (VIDEO)

Baronul PSD de Neamţ, Ionel Arsene, ia apărarea medicilor şpăgari care au fost arestaţi: Aceste metode bolșevice nu au sens (VIDEO)

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, critică în mod vehement decizia de arestare a patru din medicii ortopezi care luau mită în schimbul emiterii de certificate false folosite la pensionarea anticipată.

Apropiatul lui Dragnea susţine că acestea sunt „metode bolşevice” şi acuză procurorii de ”heirupism în a plimba oamenii cu cătușe”.

”Aceste metode bolșevice nu au sens. Dacă au greșit vor fi trași la răspundere. Cred că trebuie să ne uităm pirma dată dacă nu punem în pericol viața oamenilor, nu știu dacă e cea mai bună măsură să lași secția în seama a doi medici”, a mai spus într-o conferință de presă Arsene.

Baronul PSD de Neamţ, Ionel Arsene, ia apărarea medicilor şpăgari care au fost arestaţi: „Aceste metode bolșevice nu au sens”

Din cauza anchetei în care sunt prinşi majoritatea medicilor de pe secţia de ortopedie, singura soluţie a spitalului pentru a acoperi deficitul de medici este de a se aduce rezidenți de la Iași. (Detalii AICI)

Tags: