Cât ne-au costat problemele stomacale ale senatorului PSD Virginel Iordache – MII DE EURO (VIDEO)

Cât ne-au costat problemele stomacale ale senatorului PSD Virginel Iordache - MII DE EURO (VIDEO)
Foto: News Bucovina

Transportul cu elicopterul către București, de la Suceava, pentru senatorul PSD cu probleme la stomac a costat nu mai putin de 4.400 de euro. Datele au fost comunicate de catre Departementului pentru Situaţii de urgenţă. Senatorul Virginel Iordache a ajuns la spitalul din Suceava cu o enteroviroză şi a cerut să fie transferat la Institutul „Matei Balş”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

El a zis: „Eu nu vreau cu ambulanţa, eu vreau cu elicopterul”. Este un drept al pacientului. Noi am trimis centrului de coordonare de la Iaşi dorinţa lui de a fi transportat la Institutul „Matei Balş” cu elicopterul. Nu era pacient critic. Dansul este şi parlamentar. Poate ei au alte drepturi. SMURD-ul putea să spună că nu este pentru transportul cu elicopterul… Au analizat, au dat de două ori telefon să vadă ce diagnostic şi au luat decizia să-l transporte cu elicopterul.”, a declarat Vasile Rîmbu, managerul spitalului Județean Suceava.

Senatorul Virginel Iordache nu a vrut cu niciun chip sa se mai trateze in Suceava.

Acesta ajuns la spitalul din oraş acum aproape două săptămâni cu o enteroviroză şi ar fi cerut să fie transferat la Institutul „Matei Balş”. la scurt timp, specialiştii din sistemul medical au cerut anchete pentru a verifica dacă nu cumva senatorul a beneficiat de tratament preferenţial. La aproape două săptămâni după, Departamentul pentru Situații de Urgență anunţă că transportul cu elicopterul către București, de la Suceava, pentru senatorul PSD Virginel Iordache a costat 4.400 de euro.

Virginel Iordache a fost transportat la Bucuresti de la Suceava, acuzand dureri de cap, ameteala si diaree. Senatorul a fost consultat si i s-a spus ca nu este nimic grav, dar parlamentarul a insistat sa fie transferat cu elicopterul in Capitala.