Constanța: Agenţi de pază, arestați după ce ar fi furat 1.600 de metri de cablu de la un operator feroviar. Paguba se apropie de 60.000 de lei

Constanța: Agenţi de pază, arestați după ce ar fi furat 1.600 de metri de cablu de la un operator feroviar. Paguba se apropie de 60.000 de lei
Foto simbol: Pixabay

Trei agenţi de pază, angajaţi ai unei societăţi comerciale, au fost arestați sub acuzația de furt calificat după ce, împreună cu alte patru persoane, încă neindentificate, ar fi sustras doi tamburi cu peste 1.600 metri de cablu cu inserţie din cupru. Un operator feroviar a fost astfel păgubit cu peste 58.000 de lei.

Arestați pentru că ar fi furat cablu cu inserţie din cupru

„În concret, în cauză s-au reţinut următoarele: În noaptea de 19/20.12.2022, la orele 00:58 şi 02:08, inculpaţii B.Ş.S., I.M. şi R.F.A., agenţi de pază, angajaţi ai unei societăţi, împreună cu alte patru persoane, neidentificate până în prezent, au sustras doi tamburi cu cablu SCB cu inserţie din cupru, cu lungimile de 1.022 metri, respectiv 595 metri, ce erau depozitaţi în staţia C.F. C.M., provocând persoanei vătămate G.F.R. S.A. un prejudiciu în valoare de 58.385,49 lei”, se arată în comunicatul transmis de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, citat de Agerpres.

B.Ş.S. este acuzat și că, pe 4 ianuarie, a condus o autoutilitară fără să aibă permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. El ar fi comis această faptă în stare de recidivă.

Iar inculpatul I.M. era, pe 20 decembrie, sub controlul judiciar într-un alt dosar.

Urmăriți B1TV.ro și pe