Femeia care și-a bătut cu bestialitate fetița de 5 ani, a fost reținută de poliţişti. Ar putea fi arestată pentru 30 de zile (VIDEO)

Femeia care și-a bătut cu bestialitate fetița de 5 ani, a fost reținută de poliţişti. Ar putea fi arestată pentru 30 de zile (VIDEO)

Femeia care își bătea fetița de doar 5 ani și o filma, a fost reţinută de poliţişti, luni seară și dusă la audieri, unde va rămâne în următoarele24 de ore. Între timp, procurorii vor decide dacă pe numele ei vor emite un mandat dearestare pentru următoarele 30 de zile, sub acuzația de rele tratamente aplicate minorului.

Autoritățile s-au autosesizat după apariția filmării pe internet și au găsit-o pe femeia care își supunea copilul la chinuri groaznice. Între timp, minora a fost preluată deDirecţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC).

″În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini, în care apare o minoră, agresată fizic şi psihic de mama ei, facem precizarea că la data de 13 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 4 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.

Filmarea în care mama își bate fetița de doar 5 ani aîngrozit România

Imaginile cu copilul care ar fi fostbătutzilnic au fost postate chiar de mama agresoarepe rețelele de socializare.

„Această femeie locuiește în Giulești, are o fetiță de cinci ani și o bate tot timpul pentru un bărbat cu care vorbește. De fapt, ăla o pune să o bată. Vă rog din inimă, Poliția să facă ceva. Au fost cei de la Secția 4, dar nu au rezolvat absolut nimic, doar că a fost arestată 24 de ore și i-au dat drumul.Cum este posibil așa ceva, să îi dai drumul la o nenorocită care își traumatizează fetița pentru un bărbat. Am înțeles că fetița este la bunica ei acum, dar nici bunica nu este așa bună. Scăpați îngerașul ăsta din mâna monștrilor, să nu îi mai facă rău. Cine poate să facă ceva pentru fetița asta chinuită și să scape din infernul în care este„, a scris Mădălina, într-o postare pe Facebook.