Festivalul de Teatru OKaua: 4 zile, 14 spectacole, 23-26 mai

Festivalul de Teatru OKaua: 4 zile, 14 spectacole, 23-26 mai

4 zile, 14 spectacole, teme impuse, probe de improvizație, momente de dans și muzică, 3 secțiuni diferite: actorie-liceeni, actorie-studenți și scenografie-studenți.Festivalul de Teatru OKauase va desfășura în perioada 23-26 mai launteatruși laU.N.A.T.C. „I.L.Caragiale” București,lasălile Platou Ion SavașiOne. Este a 7-a ediție a festivalului, 7 ani de educație prin teatru, drept pentru care tema de anul acesta este:7 ani de acasă.

Cea de-a VII-a ediție a Festivalului de Teatru OKauaeste organizată anul acesta de către Compania de Teatru OKaua și Pink Art Stil, în parteneriat cuunteatru,Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, Fundația ShakespeareșiUniversitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, departamentul de Artă Teatrală.

Alba Simina Stanciu, lect. univ. dr. la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, membră a juriului, este selecționer din parteaFestivalului Internațional de Teatru de la Sibiuși va acorda trei premii speciale pentru cel mai bun actor, cea mai bună actriță si cel mai bun spectacol, care va avea șansa de a fi prezent în programul oficial FITS, ediția din 2020.

În acest an juriul de la Festivalul de Teatru Okaua este format din:

Bogdana Darie, Președintele juriului, Actriță, conf. univ. dr U.N.A.T.C „I.L.Caragiale” București

Alba Simina Stanciu, lect. univ. dr. Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu

Gabriela Bobeș, Actriță, Realizator Radio, coordonatoarea Companiei de Teatru OKaua

Șerban Puiu, Actor, Regizor și profesor, conf. univ. dr U.N.A.T.C „I.L.Caragiale” București

Pompilius Onofrei, Realizator de emisiuni culturale la Radio România Actualități

Programul complet al Festivalului și alte informații despre eveniment puteți găsi pewww.festivalulokaua.roși pe pagina de facebook a Festivalului.

Organizatori: Compania de Teatru OKaua și Pink Art Stil

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare