Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai: Se poate ca în timpul vieţii mele România să revină la monarhie

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai: Se poate ca în timpul vieţii mele România să revină la monarhie
FOTO: Hepta.ro

Fostul Principe Nicolae al României crede că va avea ocazia să vadă România întorcându-se la monarhie în următorii ani. Până când acest lucru va fi posibil, nepotulRegelui Mihai speră ca odată cu nașterea copilului său să dea uitării vechile neînțelegeri cu ceilalți membrii ai familiei regale.

Se poate caRomânia să revină la monarhie

Nicolae I a dezvăluit într-un interviu pentru adevărul.rocă întrevede o schimbarea de regim politic în România, în decursul câtorva decenii.

„Eu cred că se poate ca în timpul vieţii mele România să revină la monarhie. Însă cred că noi toţi trebuie să vrem asta şi trebuie să fim uniţi şi să lucrăm împreună la acest deziderat”, a afirmat fostul Principe.

Nicolae vrea să își construiască o familie bazată pe valorile morale regale

Prințul României a mărturisit și că le va transmite copiilor săi valorile tradiționale pe care la rândul său le-a moștenit de la înaintași lui.

„Valorile, cred că da. Dar nu ca înainte. Nu ca într-un regat, de exemplu. Noi încercăm să trăim cu aceste valori morale speciale, le voi transmite şi copilului meu. Şi cred că fiecare dintre noi putem să facem la fel. Putem să le spunem fiecare copiilor noştri ce a făcut fiecare rege şi regină pentru ţară şi cum s-au comportat cu oamenii”, a mai spus Nicoale I.

Când se va naște copilul fostului Principe al României

Nepotul Regelul Mihai a vorbit și despre cum decurge sarcina soției sale și unde se va naște copilul.

Chiar dacă nu a dezvăluit sexul copilului, Principele a declarat că Alina-Maria Binderurmează să nască laînceputul lunii noiembrie, în Bucureşti, pe cale naturală.Soția lui s-a bucurat de o sarcină fără probleme și este relaxată şi fericită că în curând își va ține micuțul în brațe. Copilul ar putea fi botezat laCurtea de Argeș sau la Sinaia, a mai spus viitorul tătic.

Fostul Principe Nicolae, este singurul nepot alRegelui Mihai

Nicolae este singurul nepot de sex masculin al Regelui Mihai, fiulcelei de-a doua fiică a monarhului Românie,PrincipesaElena a Romaniei si al profesorului doctor Robin Medforth-Mills.

Principele Nicolae s-a născut în Elveția și-a vizitat pentru prima data Romania alaturi de bunicul sau, Regele Mihai, in primavara anului 1992, la varsta de sapte ani, in prima vizita pe care familia regala a facut-o in Romania dupa Revolutie.

Nicolae al României și Alina Binder s-au căsătorit la Sinaia

Nicolae a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui soție în timpul unei vacanţe pe care au petrecut-o în Marea Britanie, după cum a dezvăluit chiar el în postarea de Facebook. Inelul de logodnă este creat din safir cu diamant, gravat cu numele lor și data de29 iulie 2017, zi în care a avut loc logodna, dar și aniversarea a doi ani de ralație.

Nunta fostului Principe Nicolae și a soției sale, Alina Binder a avut loc pe 30 septembrie 2018, la Cazinoul din Sinaia, unde au participat mai mulți nobili europeni, dar nu și membrii Familiei Regale a României.

Reprezentanții Casei Regale au fost invitați la eveniment, însănici Principesa Elena, mama lui Nicolae, nu a participat la cununie, fiind prezentăîn schimb sora mai mica a lui Nicolae, care a fostdomnisoara de onoare.

Ceremonia religioasăa fost oficiată la Biserica „Sfantul Ilie”, iar recepția a avut loc la Cazinoul din Sinaia, unde au mers într-oîntr-o trăsurăunicat în România.

Ultima oră
23:55 - Președintele Consiliului European denunță „lipsa de loialitate” a SUA. Charles Michel, mesaj dur după decizia Australiei de a renunța la submarinele franceze în favoarea celor americane
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori