Frans Timmermans, mai marele JUSTIŢIEI europene, vine DE URGENŢĂ în România!

Frans Timmermans, mai marele JUSTIŢIEI europene, vine DE URGENŢĂ în România!

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans se va afla în perioada 28 februarie – 1 martie în vizită oficială în România, deocamdată nefiind anunţat programul întâlnirilor, se arată pesite-ul Comisiei Europene.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans este responsabil pentru o mai bună legiferare, relaţii interinstituţionale, statul de drept şi Carta drepturilor fundamentale.

Comisia Europeană urmează sa revină cu programul întâlnirilor pe care oficialul european le va avea la Bucureşti.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut pe 7 februarie, o întâlnire cu Frans Timmermans, la sediul Parlamentului European,printre temele discutate fiind legile justiţiei, modificarea codurilor penale şi decizia CCR privind legea ANI.

Vizita oficialului european are loc într-un context tensionat pentru justiţia din ţara noastră, atât modificările legilor justiţiei, cât şi contestarea prestaţiei DNA, condise de Codruţa Kovesi, fiind dezbătute intens de societatea civilă, dar şi de către partidele politice şi alte instituţii ale statului.

Ultima oră
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză