Noapte DE COȘMAR în Capitală! Furtuna a făcut PRĂPĂD (VIDEO)

Noapte DE COȘMAR în Capitală! Furtuna a făcut PRĂPĂD (VIDEO)
Sursa: Pixabay

A fost „mama tuturor furtunilor” în București în noaptea de miercuri spre joi.

Cerul Capitalei a fost brăzdat de zeci de tunete și fulgere însoțite de rafale de ploaie.

Meteorologii au emis o avertizare de furtună pentru Capitală cu frecvente descărcări electrice, vânt puternic şi grindină de dimensiuni mici.

APARIȚIE MACABRĂ LA CASA STELEI POPESCU! FIICA SA E ÎNGROZITĂ! ASTA E PREA DE TOT

Mii de fulgere au brăzdat cerul timp de mai multe ore. Din cauza zgomotului, dar şi a alarmelor, oamenii s-au trezit şi au filmat totul.

Furtuna a început în jurul orei 1:00 şi a ţinut până la 3:00. Fulgerele şi tunete au fost însoţite şi de o ploaie puternică, dar şi de vânt. Cine a fost prins în trafic abia mai putea vedea la un metru în faţă.

BOMBA BOMBELOR: CRISTIAN POMOHACI, CUPLAT CU UN POLIȚIST! TOTUL A FOST DEZVĂLUIT CHIAR ÎN SALA DE JUDECATĂ

Străzile erau pline de şiroaie de apă, iar copacii erau cât pe ce să se rupă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat