Ghinion incredibil pentru câțiva hoți din Dej: Bijuteria furată dintr-un magazin era doar un model din tinichea (VIDEO)

Ghinion incredibil pentru câțiva hoți din Dej: Bijuteria furată dintr-un magazin era doar un model din tinichea (VIDEO)
Foto: EVZ

Nici hoţii nu mai sunt ce au fost. Trei bărbaţi şi un minor au crezut că au crezut că au dat lovitură, însă s-au făcut de răs. Aceştia au intrat într-o bijuterie şi au plecat cu o verighetă. Nu au ştiut că inelul era din tinichea şi era folosit ca model.

În imaginile publicate de someseanul.ro se vede cum doi bărbaţi şi un minor dau târcoale magazinului de bijuterii. În cele din urmă, îşi fac curaj şi se hotărăsc să intre. În urma lor apare a treia persoană, un alt individ.

Cei patru sperau să dea lovitura. În timp ce angajata le prezenta frumuseţile, aceştia visau la banii pe care i-ar fi obţinut în urma furtului.

În timp ce un bărbat o ține de vorbă pe proprietară, altul ia o verighetă și i-o pasează minorului. Câteva secunde mai târziu, cei patru pleacă fără să cumpere.

Întrega scenă s-a dovedit a fi una de cascadorii râsului. Hoţii au plecat cu coada între picioare, fără nicio captură de valoare. Au furat doar o tinichea, un model din metal neprețios folosit de bijuterie doar ca mostră pentru clienți. Proprietara bijuteriei n-a depus plângere la poliție.

Ghinion incredibil pentru câțiva hoți din Dej: Bijuteria furată dintr-un magazin era doar un model din tinichea

#DIRECT_ONE_3fmap7#

Video/ Youtube Someseanul Dej

Tags: