Gigi Becali, în război cu Administrația Națională a Penitenciarelor: "Mi-au luat duhul, m-au distrus fizic și psihic" (VIDEO)

Gigi Becali, în război cu Administrația Națională a Penitenciarelor: "Mi-au luat duhul, m-au distrus fizic și psihic" (VIDEO)

Gigi Becali s-a prezentat miercuri la Parchetul General unde a depus o plângere penală împotriva directorului de la Penitenciarul Rahova în contextul în care un deținut s-a sinucis pentru că un a primit o permisie să iasă din pușcărie pentru a participa la înmormântarea mamei sale.

Cu această ocazie, omul de afaceri a lansat un atac extrem de dur la adresa Administrației Naționale a Penitenciare, acuzând comandanții de pușcării că torturează persoanele ce sunt încarcerate.

"Îți ia duhul, îți ia firea dacă tu nu stai cu oamenii 2-3 ani, cu copii tăi și cu nevasta ta, asta îți face, asta este tortura. Asta fac ei, lor nu le convine ca să ieși om din pușcărie.

Mi-au luat duhul, m-au distrus fizic și psihic. M-au ținut închis și nu mi-au dat aceea învoire. Ei distrug omul moral. M-au dresat, din ce în ce îmi revin și încep să devin om", a afirmat Gigi Becali.

Omul de afaceri a susținut că șefii de penitenciare nu se bucură de susținere din partea justiției sau a serviciilor secrete.

"Mi-am dat seama că nu sunt la nivel de stat, adică serviciile secrete nu sunt cu ei. Dacă nu au câmpul tactic, dacă nu pot comanda în justiție, când cineva nu are comandă în justiție la judecători nu are nicio putere", a susținut Becali.

Gigi Becali, în război cu Administrația Națională a Penitenciarelor: "Mi-au luat duhul, m-au distrus fizic și psihic"

#DIRECT_ONE_k55p7v#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:26 - Kievul spune că există emnale că Moscova pregătește o nouă ofensivă. Probabilitatea repetării scenariului din februarie 2022
10:25 - Bancnotele euro care vor dispărea din circulație după ce autoritățile au constatat că sunt uşor de falsificat
10:20 - Argentina, devenită „noul Miami” al rușilor: zilnic vin cel puțin 30 de femei însărcinate și bogate pentru a naște. De ce se întâmplă asta
10:04 - Ninsorile și ploile complică misiunile de salvare a victimelor cutremurului dar și circulația în anumite zone din Turcia
09:57 - Rareş Bogdan cere Ministerului Finanţelor să vină cu explicații în cazul OMV Petrom, „altfel părem o ţară bananieră”: „Un om care are un chioşc, dacă nu plăteşte taxă, automat Fiscul îi blochează conturile”
09:55 - Ana Baniciu, cuvinte de laudă la adresa lui Radu Bănică: „Cel mai talentat dintre toți, ca să știți de la mine”
09:52 - Cutremurul care a lovit Turcia și Siria, anticipat de un cercetător olandez și un geolog turc cu trei zile în urmă. Mesajele lor de pe Twitter s-au viralizat rapid
09:39 - Snapchat, acuzat că favorizează traficul de droguri. Compania se confruntă cu procese pe bandă din partea unor părinți ai căror copii au folosit aplicația
09:28 - Oficial ucrainean: Rusia a început să „cerșească” negocieri prin intermediari
09:25 - Flavia Mihășan nu pleacă în vacanță fără cei mici: „Nu am simțit nevoia să plec fără copii”. Fosta asistentă TV a fost cu familia în Malta