Halucinant: O Polițistă și-a ÎMPUȘCAT MORTAL cei doi copii, apoi s-a SINUCIS! Lumea e în stare de ȘOC… (FOTO)

Halucinant: O Polițistă și-a ÎMPUȘCAT MORTAL cei doi copii, apoi s-a SINUCIS! Lumea e în stare de ȘOC... (FOTO)

O polițistă și-a omorât cei doi copii, în vârstă de 4, și respectiv 7 ani, după care s-a sinucis în Parcul San Martin din Buenos Aires, relatează tribuna.com. Cazul a șocat populația din Argentina și de peste hotarele ei.

Din primele informații, Claudia Daiana Lazarte ar fi avut o discuție aprinsă cu mama sa, în casa căreia locuia împreună cu cei doi copii. După cearta cu mama ei, și-a făcut bagajele, și-a luat cei doi copii și a plecat. Iubitul polițistei a încercat să dea de ea, însă nu a reușit, astfel că a anunțat poliția.

După ore de căutări, polițiștii au găsit trupurile neînsuflețite ale celor doi copii și pe polițistă moartă în propria mașină. Micuții au fost împușcați în cap de mama lor. Claudia lucra ca polițist și era licențiată în psihiatrie!!

Potrivit martorilor, aceasta avea o relație extrem de tensionată cu mama ei, care nu era de acord cu noul iubit al fiicei. În ultima perioadă de timp, polițista devenise irascibilă și ceruse concediu medical pentru a începe un tratament.

Din păcate nu a mai apucat să se trateze, iar consecințele au fost devastatoare!

Ultima oră
19:44 - CTP, critici dure la adresa naționalei de fotbal, umilită de Coreea de Sud cu 4-0: „Niște băieți făcuți grămadă, din care sare mingea ca din colțul mesei, neînstare să lege trei pase ca lumea”
19:13 - Încă un om a fost ucis de un urs, în România: Victima, un bătrân de 80 de ani din Mureș
19:02 - În aproape orice hotel din Europa turiștii fac dovada vaccinării, vindecării sau a unui test PCR. În România, autoritățile par liniștite. Expert: „Într-o lună același lucru se poate întâmpla și la noi”
18:18 - Tot mai multe țări au urmat exemplul Franței și au impus certificatul COVID-19 pentru accesul la hoteluri, restaurante sau terase. Măsura, discutată și în România
17:50 - Noi proteste masive în Franța împotriva vaccinării obligatorii sau a introducerii permisului COVID-19 pentru spațiile publice
17:22 - Dan Barna îi ceartă pe românii care vor relaxarea restricțiilor: „Avem un optimism nefundamentat în care credeam că tot ce păţesc ceilalţi nouă nu ni se va întâmpla”
16:55 - Ajutoarele sociale vor creşte anual din 2022. Klaus Iohannis a promulgat Legea
16:38 - Germania, amenințată de valul 4 al pandemiei de COVID-19: Numărul cazurilor zilnice ar putea ajunge la 100.000. Sunt pregătite restricții pentru nevaccinați
16:15 - România a pierdut rușinos al doilea meci de la Jocurile Olimpice, în fața Coreei de Sud, cu 0-4. Ce șanse mai au tricolorii pentru calificarea în sferturi
15:45 - Mister pe plaja din Eforie. Uite cum a apărut un bărbat pe nisip. Imaginea care a devenit virală