În Otopeni, s-au vopsit balustradele unui pod cu tot cu mașinile parcate în zonă. Imaginile care au revoltat șoferii

În Otopeni, s-au vopsit balustradele unui pod cu tot cu mașinile parcate în zonă. Imaginile care au revoltat șoferii
În Otopeni, s-au vopsit balustradele unui pod cu tot cu mașinile parcate în zonă. Sursa: Facebook/ Info Trafic Prahova

Pe rețelele de socializare, au apărut mai multe imagini care surprind balustradele proaspăt vopsite ale unei pasarele de la Otopeni, județul Ilfov. Muncitorii au dat o mână de vopsea și pe borduri și chiar și mașinile parcate dedesubt au fost „pictate”.

Pe grupul de Facebook Info Trafic Prahova, mai mulți șoferi s-au arătat revoltați de munca prestată și au susținut că stratul de vopsea a fost aplicat peste rugină.

Vopseaua a fost împrăștiată pe mașinile parcate dedesubt

În imaginile distribuite pe rețelele de socializare, se poate observa că muncitorii au vopsit nu numai balastradele podului, ci tot ce era prin împrejurimi.

„În Otopeni s-au vopsit balustradele podului. Cu tot cu ceea ce era prin zonă: mașini parcate, mașini în trecere, oameni, buruieni, stâlpi, borduri. Totul s-a vopsit. Să fie frumos!

Poate fi pulbere electrostatică / vopsea pulbere. Dacă este așa – și sperăm că este așa, și se poate curăța, cât rezistă pe balustradă?”, a scris cel care a publicat imaginile, potrivit click.ro.

Alin Șerbănescu, purtătorului de cuvânt al Ministerului Transporturilor, a reacționat la fotografii, susținând că: „Firma care a lucrat acolo trebuie să ia măsuri pentru remedierea problemelor produse”.

Cum au reacționat internauții

În câteva minute, fotografiile au primit zeci de comentarii din partea internauților, revoltați de felul în care s-au „executat lucrările”.

„Dacă aveți prieteni sau neamuri care au lăsat mașina sub pod la Otopeni, anunțați că trebuie să își schimbe talonul. Au vopsit balustrada podului și toate mașinile de sub el”, a relatat un conducător auto, potrivit libertatea.ro.

„Și trotuarul este roșu”, a precizat altă persoană.

„M-am luat de muncitori. Oricum, au vopsit peste rugină. De te sprijini de balustradă, vei cadea jos. Foarte corodată balustrada. Nu înțeleg de ce nu s a sesizat nimeni”, a comentat alcineva.

Urmăriți B1TV.ro și pe