Incident tragic la Spitalul ”Victor Babeș” din Capitală. O femeie a murit după ce a fost dezintubată din greșeală

Incident tragic la Spitalul ”Victor Babeș” din Capitală. O femeie a murit după ce a fost dezintubată din greșeală
FOTO SIMBOL: Hepta.ro / Sputnik / Iliya Pitalev

Un incident bizar a avut loc joi într-un lasecția de terapie intensivăde la Spitalul “Victor Babeș” din municipiul București.

Drama unei femei care a murit înainte de vreme

O femeie care se afla internată la terapie intensivă s-a stins din viață după ce a fost dezintubată din greșeală chiar de către un angajat al spitalului. Mai precis, este vorba despre un brancardier, potrivit unor surse din unitatea medicală.

Angajații spitalului susțin că brancardierul ar fi trebuit să ia din salon un pacient care decedase în urmă cu scurt timp, însă l-a încurcat și astfel a ajuns să o dezintubeze pe femeie, notează protv.ro.

Managerul Spitaluluide Boli Infecțioase ”Victor Babeș”a confirmat că un pacient a decedat în spital. Acesta a precizatcă a fost anunțată poliția, care va stabili dacă vademara sau nu o anchetă pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a survenit decesul femeii internate pe secția de ATI.

O tânără infectată cu Covid-19a muritla Timișoara

În urmă cu câteva zile, o proaspătă mămică în vârstă de 36 de ani, infectată cu Covid-19, a muritlaTimișoara. Cu câteva zile înainte de a deceda, tânăra a dat naștere unui copil, printr-o operație de cezariană, intervenția având loc la Spitalul Județean Timișoara.

Tânăra a fost internată la Maternitatea Bega, fiind infectată cu Covid-19, însărcinată în 7 luni, clinica fiind una dedicată acestor pacienți. După ce a dat naștere unui copil (prin cezariană), a fost transferată pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă, unde respira cu ajutorul unui plămân artificial. Din păcate, a decedat acum câteva zile. Nou-născutul, prematur, se află internat la Maternitatea Bega.