Ipoteza cutremurătoare în cazul exploziei în care a murit omul de afaceri arădean Ioan Crișan. Ce s-ar fi aflat sub scaunul șoferului

Ipoteza cutremurătoare în cazul exploziei în care a murit omul de afaceri arădean Ioan Crișan. Ce s-ar fi aflat sub scaunul șoferului

Anchetatorii au tras primele concluzii în cazul exploziei autoturismului în care a murit omul de afaceri Ioan Crișan, sâmbătă, în fața unui supermarket din Arad.

Se conturează ipoteza unui asisant la comandă, având în vedere modul în care s-a desfășurat totul. Cel mai probabil, o bombăa fost montată sub scaunul șoferului și a fost acționată cu o telecomandă de la distanță. Această teorieeste susținută de faptul căbalamalele scaunului au fost smulse în incident, scrie antena3.ro.Din primele cercetări,scaunul pe care stătea omul de afaceri Ioan Crişan,a fost efectiv rupt și aruncat în plafonul mașinii. Celelalte șuruburi șibalamale din mașinăau fost găsite la locul lor, arzând doar tapițeria.

Bucăți din autoturismsunt împrăștiate pe o distanță de zeci de metri de la locul exploziei.

Ce afaceri conducea Ioan Crișan

În vârstă de 67 de ani, Crişan și-a transformat pasiunea pentru pescuit în afaceri piscicole,înființândfirma Crimatex. și primele crescătorii din România desomn african crescutîn bazine cu apă termală și crocodili, pentru a produce în viitor carne.

Cum a murit omul de afaceri arădean, carbonizat în mașină

Se pare că sâmbătă,în jurul orei 07:00 dimineața, Crișan a oprit în fața unui supermarket din Arad să-și cumpere o cafea. Mercedesul său a explodat în momentul în care el s-a reintors la volan, și a pornit spre ieșirea din parcare. Deflagrația a fost atât de puternică, încât ferestrele mai multor apartemente din apropiere s-au spart. Cadavrul lui a fost descoperit carbonizat în autoturism.