Mioara Roman a fost jefuită: Autorii furtului au dat dovadă de un tupeu incredibil (VIDEO)

Mioara Roman a fost jefuită: Autorii furtului au dat dovadă de un tupeu incredibil (VIDEO)
Foto: cancan.ro

Clipe de groază pentru fosta soţie a lui Petre Roman. Mioara Roman a fost prădată de hoți. Trei bărbați au intrat peste ea în casă, de unde au pecat cu bani și bijuterii. Indivizii au dat dovadă de un tupeu incredibil. Nu s-au mulțumit cu bunurile furate și au revenit o oră mai târziu când poliția făcea deja cercetări. Când i-au văzut pe anchetatori au luat-o la fugă și au reușit să se facă nevăzuți printre case, informează B1 TV.

Mioara Roman a fost jefuită: Autorii furtului au dat dovadă de un tupeu incredibil

#DIRECT_ONE_007blu#

Jaful s-a produs sâmbătă, puțin după prânz iar, cel mai probabil, hoții au acționat la pont. Aveau un plan bine pus la punct. Au așteptat până când Mioara Roman a rămas singură în locuința din centrul Bucureștiului. La un moment, femeia a auzit bătăi în ușă. Când a deschis, a văzut trei indivizi care s-au dat drept angajați la RAAPPS, regia de la care fosta soție a lui Petre Roman închiriase locuința. Nici nu i-a trecut prin gând că indivizii sunt hoți.

Imediat ce s-au văzut în casă, indivizii s-au pus pe furat. Fiica sa, Oana Roman, a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat.

”Este în stare de șoc completă, are 77 de ani, are probleme de sănătate. Nu știu cum a făcut față. Pe la 12.00, au venit la ea şi i-au spus că trebuie să-i schimbe un burlan. (…) Au devenit foarte agresivi verbal. Nu au atins-o. I-au spus că «Te costă 6.000 de euro. Şi dă-ne banii şi tot ce ai prin casă». Mama a spus că nu are decât banii de pensie”, a povestit Oana Roman.

Bărbaţii chiar s-au instalat la masă, sub ochii proprietarei.

”S-au instalat la masă şi au început să bea. În sufragerie. Au început să bea vin, ţuică, şi-au pus în pahare. Reacția ei a fost o non-reacție. Asta a salvat-o. I-au luat şi adidaşii. I-au luat obiecte din argint, bani. I-au spus că trebuie să le mai dea 1.000 de euro şi că se întorc mai târziu”, a mai povestit Oana Roman.
Între timp, Mioara Roman a făcut o plângere la Secţia 1 de Poliţie.