Mizil: Două familii s-au bătut în stradă cu bâte și topoare. 10 bărbați au fost reținuți

Mizil: Două familii s-au bătut în stradă cu bâte și topoare. 10 bărbați au fost reținuți
Foto: Poliția Română / Facebook

Scandal de proporții la periferia orașului Mizil. Două familii s-au încăierat în stradă după o poveste de dragoste terminată cu un divorț. O banală ceartă s-a transformat într-o bătaie cu bâte, topoare și alte arme. Polițiștii au calmat spiritele cu focuri de avertisment. Zece bărbați au fost reținuți, informează Adevărul.

Bătaie între două familii din Mizil. 10 persoane au fost reținute

Cearta a pornit de la un divorț, apoi s-a transformat într-o bătaie în stradă cu bâte și topoare. Surse judiciare citate de Adevărul susțin că scandalul s-a oprit abia după ce poliţiştii au tras focuri de avertisment.

„Din primele date, a reieşit faptul că unul dintre bărbaţi, în timpul conflictului, a folosit o armă neletală, nefiind rănite persoane cu aceasta”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Polițiștii au făcut apoi opt percheziții domiciliare și au găsit bâte de baseball, crose de golf și răngi metalice. 20 de persoane au fost duse la audieri, 10 fiind reținute.

În acest caz continuă cercetările privind săvârşirea infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz de armă fără drept.

Ultima oră
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nedeterminată
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani
12:01 - Florin Cîțu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților. Demisia este o decizie unilaterală
11:55 - Municipiul Ploiești, în scenariul roșu. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 3
11:53 - Nepoata părintelui Arsenie Boca are 90 de ani și a trecut peste un atac cerebral și o formă severă de COVID-19. Zoe Dăian este convinsă că unchiul său o veghează (VIDEO)
11:29 - Ludovic Orban și-a depus demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților la sediul PNL
11:24 - Un cutremur puternic a avut loc în Creta. Mai multe clădiri, avariate după seismul de 5,8 grade
11:19 - Dacian Cioloș, val de acuzații despre alegerile din USR PLUS după ce Dan Barna l-a numit „om al sistemului”: „Au făcut atunci pact cu un om al sistemului?” / „Abia ăsta este «sistemul» de neacceptat, nu calomnii ieftine” (VIDEO)
11:12 - Simona Halep, la 30 de ani. Vestea proastă pe care a primit-o de la WTA, chiar de ziua ei!