Noi detalii din ancheta asasinatului afaceristului arădean Ioan Crișan. Probe ADN, recoltate din mașina detonată

Noi detalii din ancheta asasinatului afaceristului arădean Ioan Crișan. Probe ADN, recoltate din mașina detonată

Anchetatorii fac progrese în cazul exploziei în care a murit omul de afaceri Ioan Crișan. Specialiștii au descoperit două tipuri de ADN în automobilul distrus.Una dintre amprentele genetice îi aparține victimei, însă cealaltă persoană nu a fost identificată, pentru cănu a putut fi comparată cu nicio informație din baza de date a Poliției, scrie gândul.ro.

Procurorii așteaptă și finalizarea expertizeipentru aîși dea seama ce fel deexplozibila fost pus în mașina arădeanului. Pentru a-l prinde pe autorul moral al asasinatului (cel care a comandat crima), polițiștii români colaborează îndeaproape și cu colegii lor din alte state europene, ceea ce înseamnă că nu este exclusă varianta ca ordinul de ucidere a lui Ioan Crișan să fi venit din străinătate.

Cum a fost asasinat Ioan Crișan

Afaceristula fost asasinatîn dimineața de sâmbătă, 29 mai.El a oprit în fața unui supermarket din Arad să-și cumpere o cafea. Mercedesul săua explodatîn momentul în care el s-a reintors la volan, și a pornit spre ieșirea din parcare. Deflagrația a fost atât de puternică, încât ferestrele mai multor apartemente din apropiere s-au spart. Cadavrul lui a fost descoperit carbonizat în autoturism.

Urmăriți B1TV.ro și pe