O pasageră a ieşit pe uşa de urgenţă a avionului ca „să ia puţin aer”. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere (VIDEO)

O pasageră a ieşit pe uşa de urgenţă a avionului ca „să ia puţin aer”. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere (VIDEO)
foto:sport.ro

O pasageră s-a săturat să aştepte permiterea coborârii din avion şi a decis că se poate descurca singură. Femeia se întorcea din vacanţă, din Turcia împreună cu familia ei.

Cum avionul a întârziat accesulcu câteva zeci de minute, femeia s-a plictisit şi s-a gândit să facă o surpriză echipajului unui avion Boeing 737 al Ukraine International Airlines. Pierzându-şi răbdarea, pasagera a ieşit pe uşa de urgenţă a avionului, în timp ce pilotul aştepta OK-ul pentru a putea permite pasagerilor să coboare.

O pasageră a decis să se relaxeze stând tocmai pe aripa avionului. A ieşit pe uşa de urgenţă “să ia puţin aer” VIDEO

“Aveam nevoie de puţin aer”

În timp ce echipajul avionului, securitatea aeroportului şi poliţia îi cereau femeii să coboare de pe aripa avionului, aceasta le spunea degajată că simţea nevoia să ia o gură de aer. După ce s-a “revigorat”, femeia a fost supusă testării pentru droguri şi alcool, însă rezultatul a fost negativ.

Ultima oră
13:39 - Lidia Buble are un mare secret, ce acum s-a aflat: de ce ţine mereu, în mână, o păpuşă fără păr, la Asia Express, la Antena 1!
13:32 - Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost consilier al Vioricăi Dăncilă și apropiat al lui Dan Voiculescu
13:23 - Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc
13:14 - 5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de pacienți cu COVID-19
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori. Au fost raportate 2.600 de cazuri în ultimele 24 de ore
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească