Poiana Braşov: Doi pui de urs au rămas blocați într-un tomberon. Au fost salvați de jandarmi (VIDEO)

Poiana Braşov: Doi pui de urs au rămas blocați într-un tomberon. Au fost salvați de jandarmi (VIDEO)
Captură Video - Jandarmeria Brașov / Facebook

Doi pui de urs au rămas blocați într-un tomberon, în Poiana Brașov. Cel mai probabil, ei au ajuns acolo căutând mâncare și nu au mai reușit să iasă. Au fost salvați de jandarmi. Intervenția lor nu a fost chiar dificilă, căci au avut noroc: ursoaica nu era prin preajmă. Cum s-au văzut liberi, ursuleții au luat-o la fugă în pădure.

Pui de urs, salvați de jandarmi în Poiana Brașov

„Puii rămăseseră captivi în tomberonul în care, cel mai probabil, căutau hrană.

În această dimineață am fost anunțați de prezența lor, în zona Coliba Haiducilor, din Poiana Brașov, în locul în care sunt depozitate resturile menajere. Echipajul nostru, care a intervenit în acest caz, i-a eliberat, iar puii au fugit în pădure.

Povestea poate părea simplă și ne bucurăm că a fost așa, pentru că ursoaica nu a fost observată în zonă. Prezența ei ar fi reprezentat un real pericol!”, a transmis Jandarmeria Brașov, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)